Певицата Деми Ловато реши да направи драстична промяна с външността

...
Певицата Деми Ловато реши да направи драстична промяна с външността
Коментари Харесай

Деми Ловато шокира феновете си с нова прическа )

Певицата Деми Ловато реши да направи фрапантна смяна с външността си. Изпълнителката реши ни просто да се подстриже, а да смени и дължината и цвета на косата си.. Тя показа фотоси от смяната си в Instagram и шокира част от феновете си.

Певицата, която е известна с дългите си черни коси, в този момент е направила фрапантна смяна.

Прическата на звездата е доста по-къса към този момент и видно, че е минала в тима на русокоските. Нещо повече, откъм гърба косата на Ловато е съвсем избръсната, което прибавя още интерес към новата фризура на звездата.

На фотосите Деми театралничи в черно кожено яке с транспарантни ръкави и чифт кръгли сребърни обеци.

Новата рок визия на звездата се утвърждава от почитателите. А за какво е направила толкоз дръзка смяна, остава мистерия. В последна сметка всеки актьор търси нещо ново, което да го въодушеви, а и да зададе нова посока в изкуството, което прави. Припомняме, че Деми скоро се раздели с Макс Ейрич, с който бяха даже сгодени.

Всичко изглеждаше, че сред тях върви повече от прелестно, до момента в който не стана ясно, че певицата е взела решението да постави завършек на връзките им.

Скоро обаче жълти медии писаха, че Деми била видяна дружно с рапъра Мод Сън, който е бивше гадже на Бела Торн. Важно е обаче да се посочи, че Деми и Мод са другари от много време и не е несъмнено дали сред двамата има освен това.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР