Певецът Кристиан Костов, който прослави България с второто място на

...
Певецът Кристиан Костов, който прослави България с второто място на
Коментари Харесай

Кристиян Костов блесна като жена

Певецът Кристиан Костов, който популяризира България с второто място на песенния конкурс " Евровизия " през 2017-а, е от артистите, които без подозрение обичат да трансформират визията си постоянно, провокирайки освен себе си, само че и феновете си. Сега той ги изненада като се появи като жена. За премяната си показа самият той със фотография в обществените мрежи, написа вестник " Монитор ".

На екстравагантния кадър го виждаме облечен със сатенена риза с цветни претекстове, грим и цвете в дългите му коси. За клепачите си е избрал светлосини сенки, а са бузите и скулите – блестящо червен руж.

Веднага по-късно почитателите му заляха фотографията с мнения. Някои от тях утвърдиха смелата трансформация с бурни реакции, само че фотосът не беше подминат и от някои неодобрителни по-консервативни възгледи.

„ Каква е тази гейска работа в този момент? Момче ли е, момиче ли е? Много неприятен образец дава на младите. Този свят се е побъркал просто. “, написа един от моралистите във Фейсбук.

Припомняме, че неотдавна артистът провокира учудени погледи и измежду минувачи, откакто се разноски пред Народния спектакъл облечен в рокля.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР