Петък вечер е и чашата ни вече е пълна с

...
Петък вечер е и чашата ни вече е пълна с
Коментари Харесай

5 нови песни от седмицата

Петък вечер е и чашата ни към този момент е цялостна с вино, за разлика обаче от тази на Шакира явно. Колумбийската певица представя новия си сингъл " Copa Vacia "  (в превод " празна чаша " ) с присъединяване на Мануел Торизо. Парчето е съпроводено от фантастично музикално видео, режисирано взаимно от Шакира и дългогодишния й помощник Jaume de la Iguana.

Сингълът на певицата с Bizarrap, озаглавен " Music Sessions Vol. 53 ", влезе в историята, дебютирайки на първа позиция в международен мащаб и счупвайки 14 международни върха на Guinness. Сега това е песента на испански език с най-вече слушания за един ден в историята, като за 24 часа парчето счупи върха в Spotify с над 14 милиона стрийма.

Преди броени дни Оливия Родриго анонсира името и премиерната дата на втория си албум GUTS, а през днешния ден 20-годишната изпълнителка пусна водещия сингъл - " vampire ".

" Бях смутена и отидох сама в студиото, седнах на рояла, и мелодията и текстът просто се изляха от мен - като извънземно прекарване ", спомня си Оливия. " Песента е за това, че се усещам объркана и изначало планирах тя да бъде пиано балада. Но в процеса на работа съчетахме текста с тези страхотни барабани и темпото се промени. Сега е ария за разрушено сърце, на която можеш да танцуваш. "
 5 нови песни от седмицата с The Weeknd, Queens Of The Stone Age, Karol G, А Boogie Wit da Hoodie и Foo Figjters
5 нови песни от седмицата

Петък е, петък е

Продължаваме с Chambao и изненади няма, най-малко що се отнася до звука. Китара, която служи като обща нишка на цялата ария, кахон и пърпорене. И, несъмнено, гласът на Ла Мари. Chambao продължава по този път на издаване на части от новия му студиен албум. Нито повече, нито по-малко от третото такова досега.

Нарича се " Te lo dije " и също така, което се чува при натискане на бутона " play " в тези малко повече от четири минути, посланието на песента е едно от тези, които изпълнителката обича да оставя с песните си, а точно за сложността, която съдържат междуличностните връзки.

Наскоро стана ясно, че монголската фолк метал група The HU  пуска първокласно издание на последния си студиен албум Rumble Of Thunder точно през днешния ден, 30 юни. Страхотната вест е, че няколко посетители се включват за допълнителните седем бонус части във въпросното издание. И една от тях е любимката ни LP .

Парчето се споделя " Mother Nature " и е в действителност много забавно комбиниране от музика и мощни гласове. В творчеството си музикантите от The HU преплитат западния хеви метъл с обичайни монголски фолк претекстове, както и присъщото за района гърлено пеене. Те употребяват и типични единствено за тяхната страна принадлежности като morin khuur - цигулка с две струни и конска глава, на която се свири с лък или пък tovshuur - още веднъж струнен инструмент.
 5 нови песни от седмицата с Гуен Стефани, Ники Минаж, Galantis, Oliver Tree и RDMK
5 нови песни от седмицата

Поп, поп и отново поп

Завършваме с Молец - обичаното дуо на българските меломани, които преди дни пуснаха нова ария. Парчето се споделя " Бял лист " и е част от идния албум на момчетата. Едновременно с премиерата на песента беше пуснат и формалният видеоклип към сингъла. Режисьор е Крис Захариев.

Под видеото момчетата написаха: " " Бял лист " е на бял свят! Този трак е огромно наслаждение за нас, заради хиляди аргументи, само че най-много тъй като пристигна ред да доближи и до вас. " За броени часове видеото събра хиляди гледания в You Tube, а мненията са стотици.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР