Мъжът, до който падна мълния по време на бурята в

...
Мъжът, до който падна мълния по време на бурята в
Коментари Харесай

Мъжът , оцелял след мълния в София: Живея втори живот

Мъжът, до който падна гръмотевица по време на бурята в сряда вечерта в София, описа за претърпяното пред bTV.

30-годишният мъж е оживял като по знамение, има изгаряния по ръцете и краката

В сряда към 18:30 часа Цветелин потегля за работа. Само за няколко минути дъждът се усилва и стартира мощна гръмотевична стихия.

„ Стигнах до локалното платно на Младост. Видях, че цялото е във вода. Тръгнах да се връщам и за елементи от секундата просто се случи “, спомня си той. Инцидентът става покрай неговия блок. Докато Цветелин върви към дома мълнията пада на метри от него.

Гледката се запечатва в съзнанието му. „ Видях проблясък пред себе си. Мълнията по какъв начин пада до кола или върху кола. Видях по какъв начин се пръска по водата и ме покосява през десния гален до върха на пръстите на ръката, с която държах чадъра “, споделя той.

Цветелин споделя, че единственото по-силно нещо от шока, който е изпитал, е болката.

„ Първоначално мощна болежка, парене и игличкане по цялото тяло и в идващия миг паднах на земята. Не съм губил схващане. Можеше да ме остави на място. Това си е гръмотевица. Наистина извадих заплашителен шанс “, признава мъжът.

Цветелин съумява да се прибере и чак тогава звъни на 112. Казва, че пътят до у дома е минал на спринт. „ Тичах с всички сили, които имах, с цел да мога час по-скоро да си бъда у дома “, споделя той.

Сега няколко дни по-късно той е вкъщи и към момента му е мъчно да приказва за случилото се. „ Все още я има уплахата. Шокът към момента го има на моменти. Радвам се, че нямам изгаряния. Имам лека сензитивност и слаба болежка в единия крайник и дясната ръка, само че популярност Богу, че нямам изгаряния “, изяснява мъжът.

Цветелин поучава хората когато времето е неприятно и има гръмотевична стихия да отсрочат излизанията си.

„ Аз в действителност имам заплашителен шанс. Живея втори живот “, признава мъжът.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР