Петък срещу събота получихме сигнал за организиране на кучешки боеве.

...
Петък срещу събота получихме сигнал за организиране на кучешки боеве.
Коментари Харесай

Ето какво е състоянието на спасените от кучешки боеве питбули

Петък против събота получихме сигнал за образуване на кучешки боеве. Локализирахме мястото - изоставена постройка, в която бяха почнали боевете. На място се откриха 58 души, които са арестувани. Още с първата борба прекратихме всичко и няма починало животно. Това съобщи зам.-директорът на ОДМВР-София комисар Юри Николов в утринния блок на БТВ.

"Един от арестуваните, престъпно проявен е с претърсено жилище. На боевете са залагали суми от 500 лв. ", разкри още комисарят.

"Когато беше обкръжен регионът, част от лицата пробваха да избягат. Групите бяха добре проведени, даже имаха съгледвачи, само че с помощта на работа на полицията задържахме всички ", добави по тематиката Стойно Цветков, основен проверяващ служител на реда в Столична дирекция на вътрешните работи.

"9 кучета са открити и са настанени в дом на "Екоравновесие ". Нито едно от кучетата не беше записано, като животните бяха питбули или вариация на питбули ", сподели още той.

"Кучетата бяха признати от положително общо положение, само че уплашени при превозването. Нямат пострадвания. Част от животните са прекомерно слаби, което е притеснително ", разяснява доктор Габриела Панкова.

"Тези животни нямат белези от боеве и са прекомерно слаби, с цел да се употребяват за това. Тези животни е трябвало да бъдат употребявани за спаринг. Едно от животните даже е съвсем сляпо ", приключи Явор Гечев от "Четири лапи ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР