Петък, 23 юли - Вдъхновение и фантазииДнес ще се чувствате

...
Петък, 23 юли - Вдъхновение и фантазииДнес ще се чувствате
Коментари Харесай

Петък, 23 юли - Вдъхновение и фантазии

Петък, 23 юли - Вдъхновение и мечти

Днес ще се чувствате въодушевени и изпълнени с готовност да сбъднете и най-смелите си мечти, повлияни от характерното разположение на Луната по отношение на Нептун. От това най-вече ще се възползват артистичните натури.

Пред вас ще се разкрият безпределно доста благоприятни условия да изявите креативната си страна – в това число и когато организирате празненства за близки, другари, сътрудници.

А ето какво да чакат представителите на обособените зодии.

Овните ще желаят да изявят най-силните си качества. В един миг е допустимо да усетят по какъв начин близките изпитват благоговение към тях. Но целия ден ще имат да свършат доста работа.

За Телците е значимо да не одобряват здравето си за даденост. Трябва да заобикалят физическото натоварване и напрежението.

Близнаците ще са разкъсвани от спорни страсти. Трудно ще балансират сред персоналния и професионалния живот. Добрата вест е, че ще съумеят да спазят поетите задължения.

Раците ще се усещат щастливи, потопени в света на фантазиите си. Ще изпитват потребност да посещават храмове, да остават уединено със себе си.

Лъвовете ги чака ден, изпълнен със занимания. Ще се любуват на всяко нещо, което вършат. На работното място ги чакат нововъведения, които ще изстрелят бизнеса им в неподозирани небеса. Добре е да не се тормозят за плодовете на труда си – те ще бъдат по-сладки, в сравнение с са предполагали.

Мисълта за минали триумфи, ще извърши Девите с готовност да не се разпиляват, да съберат силите си и да реализират доста повече в бъдеще. Новите контакти ще им оказват помощ да реализират забележителен прогрес.

Везните би трябвало да бъдат по-внимателни на работното си място, защото враговете и съперниците им ще се опитат да ги повалят с един удар. Трябва да не прибързват при сключването на бизнес покупко-продажби.

За Скорпионите най-сетне ще удари часът на дълго отлагания ремонт. Може към този момент да възнамеряват празненството, когато ще поканят другари, с цел да покажат трансформирания си дом.

За Стрелците през днешния ден ще е време за сериозна самокритика. Но колкото те са строги към себе си, толкоз другите ще се възхищават от тях. Днес е един от щастливите им дни.

Козирозите ще съжаляват, че са похарчили съществени суми единствено за първокласни „ играчки “. Но към банковата им сметка ще потекат парични потоци, които ще им върнат спокойствието. Ще схванат цената на парите и в рационални граници ще лимитират желанието си да живеят като императори.

Водолеите ще се усещат оценени – бизнес срещите, които ще организират през днешния ден, ще ги изпълнят с наслада, а няма да ги затормозяват. Срещите със остарели другари в допълнение ще ги заредат с доста позитивни страсти.

Рибите ще са под стрес. Ще се усещат потиснати заради някакво противоречие с някого. Има риск да изгубят доверието на значим за тях човек – другар или бизнес сътрудник. Добре е за малко да медитират, с цел да възстановят салдото си и с нови сили да отговорят на провокациите на деня.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР