Петък, 29 октомври – Споделената радост е двойна радостПланетите Венера

...
Петък, 29 октомври – Споделената радост е двойна радостПланетите Венера
Коментари Харесай

Петък, 29 октомври – Споделената радост е двойна радост

Петък, 29 октомври – Споделената наслада е двойна наслада

Планетите Венера и Юпитер не престават да са ситуирани по подобен метод една по отношение на друга, че да предизвикат позитивни страсти. Те ускоряват усета за красиво, усилват хармоничността в междуличностните връзки, разпалзват желанието за допир до изкуството.

Двете планети благоприятстват доброжелателното ни отношение към хората към нас. Мнозина ще изпитват предпочитание да споделят хубавите неща, които са им се случили през седмицата, с близки, познати и сътрудници. Ще е в действие правилото - „ Споделената наслада е двойна наслада “.

По отношение на финансовите въпроси извънредно сполучливо решение ще намират тези от тях, които са свързани с бизнес контакти с сътрудници в чужбина. Лесно ще бъдат решени правни и медицински проблеми, защото обичайно планетата Юпитер въздейства позитивно върху хората, които са се посветили на правораздаването и лечението.

Ето какво да чакат представителите на обособените зодии:

Овните е добре да са деликатни, когато поддържат връзка с началниците си, тъй като могат да се скарат с тях. И в случай че заемат управнически постове, би трябвало да проявят по-голяма угриженост за подчинените си – някои от тях могат да изоставен и след това да се наложат съществени промени и даже до съществени загуби за компанията.

Телците ще имат триумф при покупката на неподвижен парцел. Ще се окажат, че имат невероятни съседи, които постоянно ще са подготвени да им оказват помощ.

Близнаците могат да имат пречки, забавяния и компликации в бизнеса, само че в случай че заминат в командировка, ще имат триумф в реализирането на значими бизнес контакти, с дълготраен резултат.

Раците е добре да се пазят от финансови злоупотреби – от една страна да не се поддават на изкушението да извършат такива, а от друга – да внимават някой тях да не се опита да ги измами.

Лъвовете ще би трябвало да намерят време да отпразнуват няколко огромни победи на финансовия фронт. 

Девите ще са дръзки и ще поемат огромни опасности. Те ще проявят мощна воля и ще употребяват креативния си гений да преодолеят съществено предизвикателство, което ги изтезава от много време насам.

За Везните денят е удобен за реализиране на контакти с чужбина. Но ще би трябвало да работят извънредно съсредоточено.

Скорпионите мъчно ще се стоят на едно място - ще се опитат да завършат сложни покупко-продажби благодарение на бизнес сътрудниците си. Може да им се наложи незабавно да изтеглят огромен заем, само че е целесъобразно да не се поддават на страстите и добре да обмислят всички вероятни разновидности за намиране на решение от обстановката.

За Стрелците е подобаващ миг да намерят добър юрист, който да им помогне със съвет за значима договорка.

При Козирозите може да изплува мъчителен спомен от предишното. Ще възстановят равновесието си, в случай че се потопят в работа или споделят терзанията си с хората, които първи виждат смяната в настроението им.

Водолеите , заети в областта на развлекателния бизнес, ще се почувстват разочаровани и предадени. Препоръчително е да не се депресират, а да изразят креативното си аз по най-експресивен метод. Това ще помогне и на тях, и на евентуалната им аудитория.

Рибите ще желаят да реализират оптимални резултати с най-малко старания. Ще зависят напълно от щастливата случайност. Ако не трансформират съществено философията си, в един миг птичето на шанса освен ще отлети окончателно от рамото им, само че преди този момент ще клъвне гордо вдигнатия им нос.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР