Четвъртък, 4 ноември – Изтощаващо Новолуние в СкорпионТози четвъртък Новолунието

...
Четвъртък, 4 ноември – Изтощаващо Новолуние в СкорпионТози четвъртък Новолунието
Коментари Харесай

Четвъртък, 4 ноември – Изтощаващо Новолуние в Скорпион

Четвъртък, 4 ноември – Изтощаващо Новолуние в Скорпион

Този четвъртък Новолунието навлиза в Скорпион, което е допустимо да се отрази като мощни безредици и враждебни настроения. Причината е, че Сатурн и Уран усилват напрежението във въздействието на Луната. Тези от вас, които са дипломатични и сдържани, ще се оправят най-добре с това Новолуние.

Онези представители на зодиите, които не обичат рестриктивните мерки, като Скорпиони, Телци, Водолеи и Лъвове, ще усетят най-силно силите на Луната и Слънцето, както и на Сатурн и Уран, които пораждат разногласия и противоборства. Тези противодействия обаче нямат необикновен смисъл и най-хубавият метод ще е дипломатичният.

А ето какво друго да чакат представителите на обособените зодии:

Овните ги чака значима бизнес среща. Ако тя включва и вечеря, е добре да си облекат най-ефектната рокля или костюм и да си подотвят авансово тематиките, които ще желаят да обсъдят. Те могат да не са строго закрепени в рамките на общия бизнес – а да включват нови литературни заглавия на пазара, нетрадиционни занимания.

Телците ще се държат по този начин, като че ли някой сутринта им е изял обичаната закуска. Ще нервни и изпълнени с безпокойствие. Добре е да си напомнят максимата, че и след най-тъмната нощ изгрява зора и да разискват с бизнес сътрудниците си, с екипа си, с шефовете си тези неща в работата, които ги вадят от равновесие.

На Близнаците ще им се наложи да влязат в ролята на омиротворители – радостният им манталитет ще бъде от изгода за разрешаване на спорове на работното място. Ако се двоумят дали да похарчат избрана сума, с цел да си обезпечат малко занимания и повече улеснения, то дано го създадат с чисто сърце – заслужават го.

На Раците им следва уморителен ден. Ще се самосъжаляват, че са се трансформирали в актуалния Сизиф. Положителната вест е, че от напрежението ще смъкват някой и различен кг. Но по-късно денем среща с другари ще им помогне да не помнят целия стрес.

Лъвовете е добре да имат вяра повече в своите качества – през днешния ден с убеденост, положително въодушевление и борбен дух ще преминат през съществени провокации. Накрая ще учудят и себе си по какъв начин са преодолели всички компликации.

Девите ще намерят баланс сред работата и удоволствията. Но ще имат чувството, че бизнес празненството, на което са поканени, е безпределно. Броят на финансовите им източници ще се усили – ще е правопропорционален на времето, което прекарват в мързелуване.

Везните ще могат в оптималната степен да се възползват от обществените си контакти. С лекост ще реализират връзки с други хора, които ще допринесат за разрастването на бизнеса им и за печелене на финансови дивиденти.

Скорпионите ще имат сполучлив свършек на седмицата, в случай че си създадат изчерпателен разбор на отговорностите. Денят е подобаващ и за погашение на заеми.

Стрелците ще бъдат удовлетворени от това, което имат. Вероятно ще са задоволени и от финансовото си положение. Като цяло на финансовия фронт за тях денят ще бъде добър и потребен.

Козирозите ще желаят да прекарат пълноценно времето си със фамилията. Това е удобен интервал за обмисляне на почивките и фамилните събирания. За тези инициативи би било добре да не се пестят ненужно средства.

Водолеите ще бъдат доста удовлетворени от решения, които са взели в предишното и напомнят за себе си точно този четвъртък. Но и това, което решат през днешния ден във финансов проект, ще направи чудеса за тях. Нека не се опасяват да разширят финансовите си интервенции.

Рибите ще проявят благотворителност, само че към доста стеснен кръг свои познати. През целия ден ще договарят разпределяне на заеми и обмисляне на нови бизнес инициативи. Добре е да влагат в центрове за положително превозване на свободното време за хора от всевъзможни възрасти.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР