Сряда, 10 ноември – Бърз, но тесногръд начин на действиеТази

...
Сряда, 10 ноември – Бърз, но тесногръд начин на действиеТази
Коментари Харесай

Сряда, 10 ноември – Бърз, но тесногръд начин на действие

Сряда, 10 ноември – Бърз, само че едностранчив метод на деяние

Тази сряда Марс и Сатурн влияят интензивно върху Меркурий, което ще провокира разнообразни реакции, вариращи от удивително бързи до консервативни и извънредно тесногръди.

Разположението на Меркурий по отношение на Марс ще усили бързината ви, само че и спорния темперамент на дейностите ви. Препоръчително е бързата предвидливост да ви помогне по-аргументирано да отбраните позициите си.

Разположението на Марс по отношение на Сатурн ще направи доста от вас много упорити, даже твърдоглави. Това е хубаво да се случва понякога, само че не за дълго. Наблюдаваната констелация сред двете планети ще трае към пет дни, което е много дълго време и би трябвало да се работи за по-голяма еластичност.

А ето какво да чакат представителите на обособените зодии.

Овните може да имат проблеми, в случай че работят като вълци единаци и нямат опция да поддържат връзка с другари, обичани хора, сътрудници. Ще са по-раними и може да се обиден от неуместни смешки. Препоръчително е да проявят възприятието си за комизъм и да потърсят друга позиция към зародилите спорове с началници или с бизнес сътрудници.

Телците ще могат да се похвалят с сполучливи взаимоотношения с другари, които ще им оказват помощ със съвет в работата. Те може да осъществят свои проекти и планове, за които са мечтали от много време насам.

Близнаците ще вземат решение комплицирани интелектуални задания, само че може и да са прекомерно импулсивни и да вършат прибързани изводи. Те може да вкарват промени в бизнеса си и да стартират нещо ново, което е напълно друго от досегашните им занимания. Добре е да са деликатни във финансовите каузи изключително в случай че в тях вземат участие и другари.

Раците ще демонстрират любознание и ще изразходват много интелектуална сила. Добре е да не се разпиляват и да отстъпват, в случай че се постанова. Те може да демонстрират стремителност, жлъчност и взискателност, което обаче не всеки път ще им носи триумф.

Лъвовете , които се занимават с рандеман на потребни изкопаеми и търговия със скъпоценни камъни, през днешния ден ще сключат доста преференциални покупко-продажби. Ще върви и на тези представители на зодията, които са в областта на недвижимите парцели и политиката. Добре е да се въздържат от крайни дейности.

Девите може да имат проблеми при воденето на договаряния и сключването на контракти. Те ще имат триумф в неща, свързани с общи пари, както и в подготовката и подаването на документи за заеми и заеми. Подходящ ден за обмисляне на продължителни бизнес пътувания.

Везните ще са в въодушевление да дават препоръки, да провеждат значими работни срещи и да намират решение на комплицирани проблеми.

Скорпионите ще се демонстрират като съвършени експерти, ще поддържат връзка с лекост с всевъзможни хора. Но надали ще имат опция да си починат и освежат с нова прическа, както от дълго време възнамеряват.

Стрелците мъчно ще се задържат на едно място - ще се опитат да завършат сложни покупко-продажби благодарение на бизнес сътрудниците си. Може да им се наложи незабавно да заминат в командировка.

За Козирозите денят е удобен за реализиране на контакти с чужбина. Могат да стартират сполучлив експорт на строителни материали. Но ще би трябвало да работят извънредно съсредоточено. В противоположен случай ще се усещат доста несигурни.

За Водолеите през днешния ден е съвършен ден да усъвършенстват уменията си. Трябва да заобикалят да хабят сила за ненужни задължения, а да се концентрират върху най-важния си план.

Рибите ще бъдат похвалени за усърдната си работа, само че ще са склонни да отсрочват значими задания. Препоръчително е да разсрочат някои задължения, с цел да приключат значима бизнес договорка.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР