Петък, 5 ноември – С остър поглед за слабите местаДнес

...
Петък, 5 ноември – С остър поглед за слабите местаДнес
Коментари Харесай

Петък, 5 ноември – С остър поглед за слабите места

Петък, 5 ноември – С изострен взор за слабите места

Днес на небето ще следим три огромни промени.

Първата - през днешния ден и на следващия ден (6-и ноември) ъгълът сред орбитите на Слънцето и Уран ще е 180 градуса и те ще са в съпротива. Това ще се отрази като припряност в дейностите ни, съпротиви и протести, както и предпочитание към този момент взети решения да се трансформират.

Втората смяна - Венера минава в Козирог. Ще го почувстваме като засилено предпочитание за повече непоклатимост и надеждност. Венера ще остане в Козирог до 6 март 2022 година. Тя ще стане ретроградна на 19 декември 2021 година и ще остане такава до 29 януари. Може би в този интервал ще възобновите остарели бизнес връзки или при вас ще се върне някоя остаряла обич. Венера в Козирог в този момент се свързва с лоялността, отговорността и последователността в партньорските връзки.

Третата смяна - Меркурий минава в Скорпион. Това ще ускори възстановителните ни сили и качества. Ще усили нашата бдителност и проницателност – по-бързо ще стигаме до същността на нещата и ще бъдем с по-остра и точна преценка. По разнообразни финансови и парични въпроси незабавно ще виждаме решението, а в случай че ни насочат бизнес оферти още в самото начало ще ни стават ясни слабите им места и подводните камъни.

А ето какво да чакат представителите на обособените зодии.

Овните ще работят интензивно по окрупняването на бизнеса си. И ще са мощно смутени, в случай че не реализиран задачите си. Важно е да бъдат по-търпеливи и да заложат на постепенните и дълготрайни натрупвания.

Телците през днешния ден ще си получат назад дадени заеми. За тях денят наподобява доста удобен от финансова позиция.

Близнаците този петък малко ще помързелуват и няма да поставят особени старания. Освен това ще се държат като фаталисти и ще убеждават хората към тях, че, в случай че им е писано да завоюват от дадена договорка, това ще стане по този начин или другояче – без да си дават огромен напън.

За Раците денят ще бъде в действителност приказен. Възможно е да ги покачат, кариерата им ще процъфтява. Но е добре да не се държат прекомерно самонадеяно. Препоръчително е и да оказват помощ на сътрудниците си, когато ги помолят за помощ.

Лъвовете ще излъчват позитивна сила и това ще им помогне да развият креативните си хрумвания в оптималната степен. Ако напишат сюжет за филм, могат да чакат, че освен ще бъде сниман с огромна звезда в основната роля, само че и че ще завоюват влиятелна премия.

Девите ще имат доста неизпълнени задания и висящи задължения и това ще ги изнерви. Ако се концентрират, е допустимо да реализират всичките си цели преди приключването на крайните периоди.

Везните ще се усещат уплашени, защото няма да могат да видят никакъв действителен резултат от упоритата си работа през първата половина на деня. В същото време вечерта ще са наясно с отговорите на всички измъчващи ги въпроси и с чиста съвест ще посрещнат уикенда.

За Скорпионите е значимо да не не помнят, че огромни вложения се вършат единствено с добре планувани дейности и без импулсивни решения. Ако имат някакви терзания, е добре да си възстановят вътрешното успокоение, като си създадат дребни дарове – албум с фотографии или чифт елегантни обувки.

За Стрелците е целесъобразно да лимитират ламтежа за пари и власт и да се придържат към рутинните си задължения и отговорности. В близко време ще реализиран триумфи, които ще ги удовлетворят и ще са потребни за вътрешното им духовно израстване.

Козирозите могат умерено да влагат финансите си в разнообразни държавни схеми, защото те ще им подсигуряват повече непоклатимост и възвръщаемост. Като цяло денят дава обещание да е доста удобен за тях най-много във връзка с увеличението на активите им.

Водолеите би трябвало да са изключително деликатни, когато взимат решения, свързани с експорт на артикули или фондови пазари. Препоръчително е да заобикалят хазартни действия, тъй като в противоположен случай ще им се наложи да натрупат горчив опит.

Рибите ще се усещат напрегнати в работата, ще би трябвало да поставят повече старания. Но още в границите на деня ще схванат, че си е коствало и ще намерят решение на проблемите, които ги изтезават от много време насам.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР