Понеделник, 8 ноември – Вдъхновяващи ораторски уменияДнес Луната ще въздейства

...
Понеделник, 8 ноември – Вдъхновяващи ораторски уменияДнес Луната ще въздейства
Коментари Харесай

Понеделник, 8 ноември – Вдъхновяващи ораторски умения

Понеделник, 8 ноември – Вдъхновяващи декламаторски умения

Днес Луната ще влияе удобно на Венера, Меркурий, Марс и Уран, което ще ви се отрази като увеличение на вашата вежливост, привлекателност, словоохотливост и оптимистична настройка към протичащото се в близост.

По-лесно ще намирате точните думи, които надълбоко ще допират и трансформират. Ще сте незабравим оратор с помощта на Меркурий. Мъжете, под въздействието на Марс, ще бъдат привличани от самоуверени и смели дами.

Уран ще ви въздейства като увеличи желанието ви да кроите проекти за бъдещето, изпълнени с подготвеност да деянията невероятна непримиримост за реализирането на фантазиите си.

А ето какво да чакат представителите на обособените зодии:

Овните ще вземат решение въпроси, свързани с кариерата и увеличението на финансите им. Те ще са толкоз изтощителни, че би било целесъобразно по-късно да си вземат отпуска и да заминат на странствуване. Онези от тях, които през днешния ден работят по групови планове, ще си основат нови другарства.

За Телците през днешния ден няма да е изключително сполучлив ден, в случай че вземат участие в търгове или състезания за публични поръчки. Ако аплайват за работа, ще се показват чудесно на изявлението. Но като цяло е добре този понеделник да бъдат внимателни в своите решения и да се презастраховат поради вероятни злополуки.

Близнаците ги чака тежка конкурентна борба. Ще я завоюват, в случай че заложат на грижата за другите. Онези от тях, които имат несполучливи сантиментални връзки, да се приготвят за нова обич.

Раците ще са натоварени с доста отговорности, само че ще се проявят като умел жонгльор. С лекост ще приключат от дълго време отлагани задания.

Лъвовете няма да са в въодушевление да слушат непознато мнение. Ще постановат волята си и има риск да влязат в конфликт с тежки характери. Препоръчително е да заминат в командировка – пътувайки, ще открият свои неподозирани качества.

Девата ще би трябвало да бъдат оптимално проведена и да не лежи на остарели лаври. Добре е да обърне внимание на връзките си с хората, на които дължи значително триумфите и спокойствието си.

Везните да чакат бизнес сътрудник или нова сантиментална връзка, които ще са им за цялостен живот. Човекът, който им изпраща ориста, има ползи и разбирания за живота напълно като техните.

Скорпионите през днешния ден няма да останат незабелязани. Може някой злобно да ги упрекне, че са назубрили безпогрешно книгата „ Как да печелим другари и да влияем върху хората “. Истината е, че от умеенето им да убеждават другите в това, което имат вяра, най-вече ще завоюва бизнесът им – всички хора, които работят за тях, и клиентите им, които се употребяват от продуктите и услугите им.

Стрелците ги чакат маратонско тичане и Херкулесови подвизи в името на бизнеса. В един миг ще си дадат сметка, че царуващият безпорядък към тях е добре пристигнал за осъществяването на техните проекти и на драго сърце ще се гмурнат в него.

Козирозите , които кардинално не са импулсивни, през днешния ден ще взимат решения, без здравомислещ разбор и съществено авансово изследване. Това може да им изиграе неприятна смешка, по тази причина е целесъобразно да изчакат.

Водолеите ще се радват на обичта и уважението на сътрудници и бизнес сътрудници. Всички ще са удовлетворени от работата им и те ще се усещат като на курорт. Очаква ги радостна среща със остарели другари, от дълго време отпътували в чужбина.

Рибите постоянно ще трансформират настроението си. Това може да се дължи на стрес поради персонални проблеми, само че в реалност преувеличават и нямат причина за безпокойствие. До края на деня ще получат доста положителни вести.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР