Вторник, 9 ноември - Изострена чувствителностТози вторник Луната има положителен

...
Вторник, 9 ноември - Изострена чувствителностТози вторник Луната има положителен
Коментари Харесай

Вторник, 9 ноември - Изострена чувствителност

Вторник, 9 ноември - Изострена сензитивност

Този вторник Луната има позитивен резултат върху нас. Тя е в съвпад (т.е. ъгълът сред орбитите й тези на другите небесни тела е доста дребен - до 10 градуса) със Слънцето, Нептун и Плутон. Разположението на Слънцето по отношение на Луната води до по-голям вътрешен баланс, до засилено внимание и положително отношение.

Връзката Луна - Нептун ни прави чувствителни, толерантни, състрадателни и интуитивни, което ще помогне на тези от вас, които имат креативен специалности или работят в областта на медицината, логиката на психиката и обществените действия.

Връзката Луна -Плутон също ще усили чувствителността ни и инстинктите ни. Мнозина ще изпитат непознати душевни положения и на процедура ще схванат смисъла на думите на австрийския публицист и драматург Артур Шницлер „ Душата е голяма страна “.

А ето какво да чакат представителите на обособените зодии:

Овните е добре през днешния ден да бъдат внимателни, когато подписват финансови партньорства. Препоръчително е да имат цялостно доверие в честността на хората, с които ще работят. След обяд ще имат по-голям шанс в областта на финансите.

За Телците е значимо да не вършат опити да управляват непознатите финансови активи, без значение че те могат да са на техни доста близки хора. Това може да докара до бъдещи неразрешими спорове.

За Близнаците е целесъобразно да вършат рационални инвестиции в смяната на имиджа си. Стъпката, която са решили да подхващат, е значима – тя ще усили увереността им и ще им помогне при привличането на поддръжници за идеите им.

За представителите на зодия Рак е по-добре през днешния ден да сдържат страстите си, да не вършат непотребни разходи и да се въздържат от предоставяне пари назаем даже на близки хора, защото възобновяване на средствата ще отнеме доста повече време от предстоящото.

Лъвовете ще кипят от креативна сила. Но е добре да се научат да броят до 10, преди да реагират на подхвърлени реплики, тъй като има риск да влязат в тежък спор с сътрудници.

За Девите денят ще е извънредно сполучлив, в случай че заобикалят рутината и са поредни.

Везните би трябвало да внимават, когато поддържат връзка с началниците си – могат да останат неправилно разбрани. Трябва ясно и разумно да аргументират желанията си.

Скорпионите могат да бъдат възприети от близкото им обграждане за прекомерно властни. Препоръчително е да си дадат сметка дали основават непрекъснато сходни чувства и да се опитат да се трансформират.

Стрелците ще създадат решаващи ходове в бизнеса си, като тези от тях, които открият магазин за билки и чайове, ще се радват на забележителен триумф. Увереността им ще им помогне да се повдигнат на ново равнище в работата си.

Козирозите ще се усещат смутени, защото няма да могат да следват целите си поради забавящи ги механически проблеми. Препоръчително е да се провиснал и да стартират да извършват уговорките си един по един.

Водолеите ще са образец за отборен състезател. Ако им оферират да си купят футболен тим, да не отхвърлят. Ще водят значими срещи и договаряния, които, с помощта на тяхната дипломатичност и такт, ще доведат до доста добър краен резултат.

Рибите с наслада ще оказват помощ на сътрудници и бизнес сътрудници – както със препоръки, по този начин и финансово. Възможно е даже да ударят едно рамо на конкуренцията. За тях обаче е добре да си вършат сметката, най-много когато става дума за финансова възвръщаемост на вложенията и да не бъдат наивни.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР