Четвъртък, 11 ноември – Късмет и приятни изненадиТози четвъртък два

...
Четвъртък, 11 ноември – Късмет и приятни изненадиТози четвъртък два
Коментари Харесай

Четвъртък, 11 ноември – Късмет и приятни изненади

Четвъртък, 11 ноември – Късмет и приятни изненади

Този четвъртък два пъти се повтаря цифрата 11, което е натоварено със символиката на Царственото число. То е с изключително значение и въздействие върху всеки от нас, защото вибрацията му се свързва с волята ни за развиване и създаване, с новите благоприятни условия и вероятности, които ни се оферират за духовно израстване. Неслучайно 11.11.2021 година от 11.11 ч. е датата и часът, които композиторката Вида Пиронкова е избрала за премиера на най-новата си .

Денят дава обещание да ни предложи щастливи обрати в бизнеса и в персоналния живот. Ето за какво е значимо да не седим, застинали в очакване, изцяло неподвижни, а да сме дейни. Метафорично казано, да се опитаме да хванем бика за рогата.

Днес всеки проект и концепция ще получи утвърждението на Вселената, тъй че не се опасявайте да оферирате, само че без да изпадате в крайности.

А ето какво да чакат представителите на обособените зодии:

Овенът на вятъра ще се пробва да се усамоти, с готовност да отхвърли повече работа. Днес сътрудници и другари ще го търсят непрестанно за бизнес препоръки. Правилното решение е да не се крие, а, доколкото може, да им помогне. Това ще го зареди с сила и положително въодушевление. Ще си сътвори нови контакти и другарства.

Всички диалози, които Телците ще водят през днешния ден, ще се въртят към бъдещи креативен планове. В главите им ще се зародят нови хрумвания, с помощта на които ще си затвърдят позициите в професионален проект. Добре е да не подценяват измененията – за тях те ще са извънредно сполучливи.

Днес никой няма да устои на чара на Близнаците , тъй че те могат да се възползват от шанса си да изискат всичко, което им пожелае сърцето. Този четвъртък е уместно време да обновят дрешника си или да сменят прическата си.

В четвъртък Ракът ще успее да откри излаз от заплетена обстановка. Важно е да подценява препоръките на по-опитни и препатили от него – те ще му оказват помощ, както в персонален проект, по този начин и в професионален. Той сполучливо може да влага в създаване на дребни хотели от фамилен вид в зони с балнеоложки туризъм.

Лъвовете ще са затрупани от работа и поради това не би трябвало да се двоумят, а да помолят за помощ. Най-голям триумф ще имат създателите на сюжети и на любовни романи. Подходящ ден за подписване на контракти с издатели и кино продуценти.

Девата ще би трябвало да се потвърди като старателен служащ. Възможни са промени в живота й, които не би трябвало да подценява, а по отношение на тях да пренареди графика си. Вероятно ще подписа контракти, които в огромна степен ще повлияят на бъдещето й.

В живота на Везните ще настъпи смяна с основно „ П “. Важно е да я одобряват с усмивка. Единственото, което би трябвало да имат поради, е да бъдат рационални и да се абстрахират от страстите. Креативността им ще им помогне да изпълнят значими задания, за които ще би трябвало да впрегнат цялото си въображение.

Скорпионът би трябвало да споделя концепциите си – те несъмнено ще бъдат подкрепени и в най-скоро време ще се осъществят! Добре е да не губи самоконтрол изключително в стресови обстановки. Вечерта може да се награди с торта или с покупка на елегантна дреха.

Главата на Стрелеца ще се пръсне от хрумвания – значимо е да си ги записва, с цел да не ги не помни. В близко бъдеще ще осъществя огромна част от тях и те ще допринесат за известността му и отвън границите на страната.

Козирозите ще влизат от една бизнес среща в друга и ще се оправят единствено в случай че строго съблюдават графика си. Добрата вест е, че договарянията им в множеството от случаите ще приключват с сключване на съглашение, преференциално за всички страни. Днес е денят за увещание и на най-несговорчивия бизнес сътрудник!

Водолеите умерено могат да се заемат с доста задания едновременно – ще имат задоволително сила за всичко. Време е да подредят персоналния си живот и да потърсят нова обич.

За Рибите приоритет ще са страстите и възприятията на околните им. Ще не помнят за всичко друго и ще се трансфорат в душеприказчик – нещо, което приятелите им няма да не помнят в никакъв случай. Добре е и да се погрижат за личното си здраве, като подсилят имунитета си. Успех ще имат и тези представители на зодията, които влагат в магазин за прясно изцедени сокове.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР