Пет варианта за излизане от политическата криза очерта председателят на

...
Пет варианта за излизане от политическата криза очерта председателят на
Коментари Харесай

Румен Петков с пет варианта за излизане от политическата криза

Пет разновидността за излизане от политическата рецесия очерта ръководителят на АБВ Румен Петков. Какъвто и вид да се предприеме обаче, той би трябвало да бъде предшестван от актуализацията на държавния бюджет. В противоположен случай той предвижда тежки последици обществени последици за огромни групи и пластове на обществото.

Като първи вид Петков уточни държавно управление на малцинството, което да осъществя избран вид законодателни начинания, извънредно належащи от позиция на ползите на страната и на законодателството, обвързвано с прилагане на средствата по Плана за възобновяване. Според ръководителя на АБВ това е сложен вид в подтекста на взаимоотношенията сред Политическа партия и Има Такъв Народ.

Вторият вид е ново държавно управление с досегашния съдружен формат, като главен притежател, с мандата на Политическа партия. Предвид обаче поредицата от дейности, злепоставящи премиера и в персонален проект, довели напрежения с депутати от ръководещото до момента болшинство, допуска Политическа партия да излязат с нов по-приемлив вид за министър-председател.

Трети вид – в границите на този мандат нов мандатоносител. Като вероятен и допустим вид Петков уточни КП „ Българска социалистическа партия за България “.

Възможният четвърти вид е експертно държавно управление с ясна стратегия и ясно ситуирани във времето отговорности.

Петият и най-неприемлив вид е нови избори. Петков е на мнение, че страната е институционално неподготвена за задачата и като елементарен образец уточни сегашния състав на ЦИК, в който мандатоносителят не участва.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР