Пет ретроградни планети ще орисат отпускарския сезон тази година. Според

...
Пет ретроградни планети ще орисат отпускарския сезон тази година. Според
Коментари Харесай

Наши астролози с остро предупреждение! Съдбовни дати

Пет ретроградни планети ще орисат отпускарския сезон тази година. Според астрологията противоположният ход на небесните тела носи комплициране на проектите, произшествия и спорове. От 2 юли Нептун мина в ретроградна фаза. Астролозите предизвестяват да се внимава за интоксикации с алкохол и храна, за алергични реакции и най-много с водните занимания. 

„ На първо място, би трябвало да сме оптимално деликатни към водата, която е главен детайл на Нептун, държател на знака Риби “. Той не инцидентно е кръстен на бога на моретата, напомня астрологът Виктория Маринова, представена от " Телеграф ".  
-->
Чувствителност

В този интервал чувствителността към избрани житейски събития също се изостря. „ Някои ще имат повече и по-ярки съновидения, други ще ги мъчи бодърствуване, от каквото не страдат нормално “, акцентира Маринова.

Тя поучава времето да се употребява за духовно рационализиране, медитации, плуване, детоксикиращи диети. „ Периодът е изключително добър за хората на изкуствата - лирика, музика, изобразяване и други, за които е нужно вглъбяване и уединение, с цел да творят “.

Сатурн

Сатурн също е в ретроградна позиция от 18 юни и по този начин ще бъде чак до 3 ноември. За Сатурн се счита, че носи ограничавания за индивида. Но тази година желязната му прегръдка няма да е толкоз сковаваща. Според астроексперти това дава късмет на мнозина да си създадат равносметка за взети дотук решения, да подредят целите си.

Това е значимо, защото планетата дава отговор за контрола, дисциплината и материалното благоденствие. Така че през отпускарските месеци е добре да планираме нещата и да не харчим за нищо ненужно.

Като цяло интервалът ще донесе закъснение на работния темп, на планове и проекти. През лятото могат да се вършат квалификационни курсове, поправки, проверки, реконструкции на остарели здания. А в случай че имаме незавършени планове, е добре те да бъдат завършени. 

Плутон е назадничав от 1 май до 10 ноември. Астрологът Мира Кунева разяснява, че той се намира в последния рисков градус на Козирог, носещ рецесии и бедствия. Но до момента в който Плутон като далечна планета не въздейства толкоз на самостоятелно равнище, то Венера ще бъде усетена. 

Венера

На 27 юли тя ще смени галактическия си темп (в знака Лъв), като ще плува назад на забележимото си придвижване по хоризонта до 4 септември. Според астрологията Венера управлява интимните и бизнес партньорства и всички притежания.

Периодът е удобен за всички действия, съдържащи частицата „ ре “ - поправки,  рефинансиране, проверка на дрешника и други Времето обаче не е положително за пазаруване на първокласни артикули и пластични интервенции. Избралите да почиват в по-луксозни хотели и дестинации може да бъдат сюрпризирани от разминаването сред упованията и действителността. 

За похлупак пакостливият Меркурий ще смени посоката в края на лятото (23 август-15 септември). Ретроцикълът му носи безпорядък в превоз и връзки и може да обърка проектите за късна и по-евтина отмора. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР