Пет магнитни бури ще ни ударят до края на месеца.

...
Пет магнитни бури ще ни ударят до края на месеца.
Коментари Харесай

Удрят ни 5 мощни магнитни бури

Пет магнитни стихии ще ни ударят до края на месеца. Всяка последваща ще е по-силна. Доминото от магнитни стихии в действителност стартира на 2 август, само че тогава слънчевото изригване на едва и множеството хора въобще не усетиха въздействието му.

Магнитните стихии пораждат, когато поток от слънчева материя удари магнитното поле на Земята, създавайки някои талази. Те са предизвиквани от изригвания на Слънцето и могат да причинят разстройства в електричеството, радиовръзките и сателитната навигация. Оказват отрицателно въздействие и върху самочувствието на някои хора.

С по-голяма мощ ще е магнитната стихия на 10 август. На 13-ти и 14-ти - ще се появят слаби въздействия, до момента в който на 21-ви и 22-ри ще има мощна стихия, която ще продължи повече от 24 часа. Последната се чака на 29 август.

По предписание хората, на които им въздействат магнитните стихии, имат главоболие, подвигат кръвното налягане, умората се демонстрира без особена причина, поражда болежка в мускулите и ставите и сънят е нарушен.

Често всичко е съпроводено от неприятно въодушевление и депресивно положение. Хората се нервират на околните си без мотив, вследствие на което пораждат кавги.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР