Период на положителна енергия. Добре е да започнете нещо ново,

...
Период на положителна енергия. Добре е да започнете нещо ново,
Коментари Харесай

Везни, чарът ви привлиза любов днес, Телци - намирате сродната си душа

Период на позитивна сила. Добре е да започнете нещо ново, да поддържате връзка с родственици, както и за хармонизиране на партньорските връзки.

Овен –В връзките с другите се пробвайте да избягвате рецензии и внезапни изявления, значимо е да избягвате кавги и различия, ще бъде мъчно да възстановите връзките. Не са изключени непредвидени разноски и финансови загуби.

Телец – Очакват ви невероятни събития и доста позитивни страсти. Във връзка със сродната си душа е време да поговорите откровено и сърдечно и да обсъдите проблемите между тях. Можете да намерите компромис.

Близнаци – Не се оставяйте да бъдете въвлечени в злословия и интриги, фокусирайте се върху това, което е в действителност значимо. Правилно преценявайте силите си, не поемайте прекомерно доста отговорности на плещите си, тъй като ще би трябвало да се справите с цялата работа сами.

Рак – Важно е да запазите успокоение и да не давате воля на отрицателните страсти. Ще бъде мъчно да намерите общ език с другите, допустимо е хора, които са събудили благосклонност у вас, в този момент да ви разочароват.

Лъв – Важно е да не си губите времето в празни приказки и безсмислени разногласия, вършете значимите неща. Не са изключени финансови усложнения, само че те са краткотрайни и скоро ще се усъвършенства ситуацията. Имате благоприятни условия да измененията живота си към по-добро и е значимо да не пропускате своя късмет.

Дева – Днес можете елементарно да решавате нормалните задания и да прилагате креативен метод даже към рутинните отговорности. Възможни са непредвидени дарове, изненади и/или прояви на внимание, които ще ви зарадват.

Везни – Инициативността в персоналните връзки ще докара до мечтаните резултати. Слушайте интуицията, това ще ви помогне да изберете верния път. Ако сте необвързани и към момента търсите вашата половинка, тогава оставете персоналния си сексапил да свърши своята работа и да притегли към вас индивида на вашите стремежи!

Скорпион – В този ден всичко ще се подреди за вас по най-хубавия вероятен метод. Щастлива случайност ще ви помогне да измененията живота си към по-добро. Не са изключени парични приходи, придобивки и/ или скъпи дарове.

Стрелец –Инициативността и решителността ще ви оказват помощ да осъществите проектите си. Добър ден за решение на финансови въпроси и извършване на покупки. Ако имате сантименталната среща, тя ще бъде незабравима.

Козирог –Изключително значимо е да запазите успокоение и разсъдък, колкото и сложни да са събитията. Можете да разрешите всеки проблем и да преодолеете доста неща, в случай че не оставите страстите си да излязат отвън надзор.

Водолей –Не най-лесният ден ви чака. Можете да съумеете, в случай че действате ексцентрично и поемате опасности. Тези, които работят под управлението на дами, могат да развият обтегнати връзки в екипа. Трябва умерено да се отнасяте към дребните неприятности, този интервал няма да продължи дълго.

Риби – Обичайните отговорности може да лишават повече време. В този ден Рибите ще имат опция да видят хора, които са им липсвали. Не са изключени и нови запознанства, които ще ви накарат да погледнете по друг метод на живота.

(платено съобщение)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР