Пехчево/Делчево. Българският посланик в Република Северна Македония Ангел Ангелов посети

...
Пехчево/Делчево. Българският посланик в Република Северна Македония Ангел Ангелов посети
Коментари Харесай

Посланикът ни в Република Северна Македония Ангел Ангелов посети района на Пехчево и Делчево, където български пожарникари се борят за погасяване на пожар

Пехчево/Делчево. Българският дипломат в Република Северна Македония Ангел Ангелов посети региона към градовете Пехчево и Делчево, където продължава интензивната активност по преодоляване на огромен горски пожар, грозящ живота и покъщнината на жителите на близките села. Това оповестиха от пресцентъра на Министерството на външните работи . От през вчерашния ден, 4 август 2021 година, в битката с огнената буря вземат участие и 25-има български пожарникари, с три противопожарни автомобила и техника.

По време на обиколката в източната част на Република Северна Македония дипломат Ангелов, придружаван от дипломати от българското посолство, се срещна с шефа на Регионалната дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията ” в Благоевград инж. Георги Парков, който е и началник на екипа огнеборци, изпратени от българското държавно управление да оказват помощ за ограничение на стихията.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР