ШАРЛОТ, Северна Каролина (AP) — Сейнг Чуун беше заключен от

...
ШАРЛОТ, Северна Каролина (AP) — Сейнг Чуун беше заключен от
Коментари Харесай

Случайни наблюдатели на живо по време на противопоставянето в Шарлот показват непрекъснато нарастващ апетит за видеоклипове в социалните медии

ШАРЛОТ, Северна Каролина (AP) — Сейнг Чуун беше заключен от вкъщи си в Шарлот, Северна Каролина, в понеделник, защото органите на реда използваха високомощни пушки се спуснаха в двора и гаража му, като използваха кола като щит, до момента в който бяха посрещнати от дъжд от пукотевица от посоката на къщата на съседа му.

Когато патроните летяха единствено на няколко крачки, Чхоун извади телефона си и стартира да предава онлайн опълчването сред чиновници и мъж, търсен за владеене на огнестрелно оръжие от някогашен нарушител и бягство, с цел да се изплъзне.

>

До края на тестването петима души, в това число четирима служители на реда и стрелецът, бяха мъртви и още ранени в най-смъртоносния еднодневен случай за американските правоприлагащи органи от 2016 година насам.

Смъртоносната престрелка също илюстрира по какъв начин минувачите със смарт телефони не постоянно бягат за прикритие, когато стартират да летят патрони. Все по-често те гледат да предават онлайн своята позиция за офанзивата. Експертите споделят, че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР