Педофилът, който блудства с две първокласнички в 17-о СУ „Дамян

...
Педофилът, който блудства с две първокласнички в 17-о СУ „Дамян
Коментари Харесай

Намалиха присъдата на педофил, блудствал с дечица в столично училище

Педофилът, който блудства с две първокласнички в 17-о СУ „ Дамян Груев “ в столицата, ще лежи в пандиза 6 вместо 7 години.

САС е понижил присъдата на Валентин Асенов с година, а Върховен касационен съд е удостоверил решението на сътрудниците си от долната инстанция. Присъдата е влезнала в действие и фанатикът към този момент месеци наред е в пандиза, написа " Телеграф ".

Асенов към този момент е настанен в общежитието в Бобов дол, където, с цел да понижи наказването си, създава подаръчни торбички в цеха. Според адвокати педофилът ще излезе по този метод още в края на другата година.

Случаят потресе столичани, защото педофилът блудства с децата в постройката на учебното заведение, което сложи въпроса за сигурността в родните школа. Магистратите обаче са на мнение, че действието не е с чак толкоз висока социална заплаха.

“В съответния случай първоинстанционният съд е съобразил съответстващите за установяване на наказването условия, само че не ги е оценил обективно и в задоволителна степен и избраното наказване седем години отнемане от независимост е незаслужено, въпреки и в границите на закона, защото е налице очевидно и явно противоречие сред наложеното наказване и публичната заплаха на действието и дееца, което съгласно разбирането на въззивния състав постанова нужда от намаляването му “, написа САС.

Гнусното посягане бе осъществено през 2018 година Тогава Асенов зареждал школото с самун. Влязъл в учебната тоалетна, където в същия миг били и две дребни девойки - на 7 и на 8 година Свалил си гащите, след което ги предиздвикал да го пипат по интимните елементи. Целият правосъден развой от първа до последна инстанция се организира надалеч от погледа на обществото поради „ естеството на производството “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР