Пазарджик. Организаторите на предстоящите Държавни първенства по кикбокс в Пазарджик

...
Пазарджик. Организаторите на предстоящите Държавни първенства по кикбокс в Пазарджик
Коментари Харесай

Детски турнир по кикбокс в Пазарджик

Пазарджик. Организаторите на идните Държавни шампионати по кикбокс в Пазарджик прибавят към бойния театър още един забавен шампионат.

За втора поредна година към програмата на надпреварите в стиловете “К-1 ” и “Фул контакт ” Семеен кодекс Спартак Пазарджик 2014 взеха решение да включат и детско съревнование на кръг в жанр “Лоу кик ”. Както към този момент знаете конкуренцията ще се състои от 23 до 25 април в спортна зала “Васил Левски ” в града под егидата на Българската Конфедерация по кикбокс и муай тай. В тази връзка националният селекционер Владимир Вълев – Питбула съобщи:

“Очаква се страховит детски шампионат на кръг в жанр “Лоу кик ”. Това се прави от скоро и по този метод се дава опция на най-малките (7-8 и 9-10-годишни) да вземат присъединяване. Така те се приготвят добре, натрупат опит за юношеската възрастова група, а по-късно – за мъже и дами. Искам да пожелая на всички деца да се забавляват, да покажат най-хубавите си спортни качества и да излязат от шампионата задоволени от постигнатото с усмивки и още по-мотивирани да се развиват в спорта. ” – добави той.

Припомняме, че Държавните шампионати по кикбокс в стиловете “К-1 ” и “Фул контакт ” ще се състоят комбинирано, а дуелите ще се играят паралелно на два кръга. Заявки за присъединяване са подали 320 състезатели от 52 клуба от цялата страна. Състезателният уикенд започва още на следващия ден от 11:00 часа с медицински обзор и кантар, а жребият ще бъде теглен в 15:00 часа. Заради огромния брой записани в петък от 17:00 часа ще стартират и дуелите. Надпреварата ще се организира без аудитория!
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР