Паузата за националните отбори приключи и отново е време за

...
Паузата за националните отбори приключи и отново е време за
Коментари Харесай

Лудогорец се раздели с треньора, но ще се раздели ли и с лошата си форма?

Паузата за националните тимове завърши и още веднъж е време за български клубен футбол. Шампионът Лудогорец публично реализира сделка и се раздели с треньора Валдас Дамбраускас, което оставя отбора още веднъж в ръцете на Станислав Генчев. А за него следва мач против най-малко на хартия комфортен конкурент - Царско село.

" Царете " се намират на предпоследното място във краткотрайното класиране, само че се надяват, че големият спад през този сезон може да бъде преустановен със завръщането на Любослав Пенев, който е новият старши треньор на тима. Именно с него отпред Царско село бе набрал впечатляваща инерция преди време. Тежкото тестване против първенеца в Разград ще се организира в събота (16 октомври) от 17:30 часа. коефициент 23,00 за огромна изненада и триумф в интерес на " царете ", както и 1,12 за предстоящ триумф в интерес на Лудогорец (равенството е оценено на 11,30). Двоен късмет - или победа за Царско село, или тъждество, е с коефициент 6,00.

Слабата форма на " орлите " се показва и в това, че отборът получава попадения в своята врата доста по-често, в сравнение с сме привикнали да виждаме. В последните шест срещи на разградчани във всички шампионати (две от Лига Европа, три от Първа лига и една от Купата на България), те са запазвали вратата си " суха " единствено един път - при 1/16-финалния мач против Спартак за Купата на страната (спечелен с 1:0). В Първа лига пък се намират в серия от три следващи дуела, в които им вкарват. Коефициентът на efbet за това и Лудогорец, и Царско село да съумеят да се разпишат е 2,72 - това се сбъдва в последните им три конфликта (и надлежно 1,50 за това да няма гол/гол).

Тези тимове имат тъкмо пет дуела между тях - четири за Първа лига и един за Купата на България. В три от случаите " орлите " са побеждавали, а в другите два срещите са завършвали наедно - 1:1. Във всички тези мачове са вкарани единадесет попадения, като единствено в един мач не са осъществени общо тъкмо два гола (вместо това - три). Това прави приблизително по 2,2 попадения на мач. коефициент от 2,70 за това още веднъж да има под 2,5 гола в среща сред Лудогорец и Царско село, както и от 1,53 за това този път да има над 2,5 гола в мача.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР