Пътните полицаи в САЩ проявяват все повече снизходителност към нарушителите

...
Пътните полицаи в САЩ проявяват все повече снизходителност към нарушителите
Коментари Харесай

Американските полицаи избягват да спират нарушители заради коронавируса

Пътните служители на реда в Съединени американски щати демонстрират от ден на ден благосклонност към нарушителите поради епидемията от COVID-19. Служителите на реда стопират все по-малко водачи, а когато това се постанова, се стараят да поддържат отдалеченост, оповестява Car and Driver.

Полицай от щата Мичиган обобщава препоръчвания метод за минимизиране на разпространяването на ковид по следния метод: " Не спирайте никого в случай че не е извънредно неотложно ". Негов сътрудник от Детройт пък споделя, че сътрудниците му са получили указания да не правят арести за дребни правонарушения. Така управляващите се пробват да понижат натоварването върху съдилищата.

Официално обаче американската полиция твърди, че се придържа към друга тактичност. " Ще продължим да организираме следствия и да следим за съблюдаването на разпоредбите за придвижване по пътищата. Инструктирали сме чиновниците си да сведат до най-малко контактите си с хората. По-добре да приказват по телефона, в сравнение с да се срещат персонално с евентуални разпространители на болестта ", споделя сержант Джеф Флин от нюйоркската полиция.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР