Майката на разпространител на вестник, изчезнал преди повече от 40

...
Майката на разпространител на вестник, изчезнал преди повече от 40
Коментари Харесай

Майка на разпространител на вестник, който изчезна преди четири десетилетия, вярва, че той е жив - и че я е посетил

Майката на пропагандатор на вестник, липсващ преди повече от 40 години, отхвърли да се откаже от вярата си да го откри - и даже твърди, че синът й я е посещавал години откакто е липсващ.

Джони Гош изчезна мистериозно, до момента в който разнасяше утринни вестници на 5 септември 1982 година Според очевидци синя кола спряла до 12-годишнината -стар да попита за напътствие покрай Marcourt Lane в West Des Moines, Айова.

Около 10 минути по-късно, до момента в който Джони вървеше по нормалния си маршрут за доставка, висок мъж беше видян да го следва. Малко по-късно двама други разпространители на вестника откриха оставената каруца на Джони с недоставените документи вътре. Джони обаче не се виждаше на никое място.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Майката и бащата на Джони, Норийн и Джон, не знаеха за обстановката, до момента в който клиентите не започнаха да звънят на домашния им телефон, питайки за какво не беше донесъл документите. Объркан, бащата на Джони Джон завърши с разнасянето на документите, до момента в който майка му, Но...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР