Пътник на American Airlines във вирусни видеоклипове, на които тя крещи и има срив, каза, че това е разбило живота й

...
Маркетингов директор стана вирусен, след като обвини пътник на American
Коментари Харесай

Маркетингов директор стана вирусен, след като обвини пътник на American Airlines, че не е „истински“.

Жената, идентифицирана като Тифани Гомас, каза пред DailyMail.com, че животът ѝ е „взривен“. >

Пътничка на American Airlines, която стана вирусна заради видеозаписи, на които изглежда, че обвинява свой колега, че е „неистински“, каза, че преживяването е разбило живота й.

Тифани Гомас говори с DailyMail.com за последиците от видеото, като каза на изданието, че животът й е бил „взривен“ от вниманието.

Вече изтрито видео в TikTok показа видимо емоционален Гомас, който слиза от полет AA 1009 от Далас до Орландо на 2 юли, преди да излети.

Няколко различни версии на клипа се разпространиха в социалните медии, показвайки как Гомас крещи на спътниците си, докато си тръгваше.

„По дяволите ми става и има причина да се махам", каза тя, преди да посочи задната част на самолета и да добави: „Но ви казвам точно сега, този шибаник там не е истински."

„И можеш да седнеш в този самолет и да умреш с тях, по дяволите, или не. Няма да го направя", каза тя във видеото.

Самоличността на Гомас не беше публична, когато видеото започна да става вирусно. Но по-рано тази седмица New York Post идентифицира Гомас, 38-годишен -стар маркетингов директор, който живее в Далас, Тексас.

Тя каза, че докладът е имал незабавен ефект. „Животът ми беше взривен. Това е плашещо. Нещата стават вирусни и всичко се променя“, каза Гомас пред DailyMail.com.

„Те наблюдават къщата ми. Те наблюдават съседите ми. Преглеждат пощата ми“, каза тя. Тя не уточни кого точно има предвид.

Ню Йорк Поуст съобщи за цитирани полицейски документи, в които се казва, че явният срив на Гомас е бил предшестван от това, че тя се е скарала с роднините, с които е пътувала, обвинявайки ги, че са я откраднали AirPods.

„Жената започна да твърди, че самолетът не е безопасен и не искаше самолетът да напусне, защото вярваше, че няма да стигне до местоназначението си“, се казва в полицейския документ. В крайна сметка тя беше отстранена от персонала на летището.

Избухването на Гомас доведе до часове закъснения за други пътници, тъй като екипажът на полета накара пътниците да прегледат отново чантите си като предпазна мярка.

Гомас получи известие за престъпление за нарушаване на полета, но тя не беше задържана от полицията, съобщи The New York Post.

В интервюто си с DailyMail.com Гомас не даде повече подробности за случилото се този ден , но помоли хората да се въздържат от преценка.

„Никой не знае нечия история и никой не трябва да съди. Никой не знае какво е.“

Тя не отговори веднага на Искания на Insider за коментар.

Прочетете оригиналната статия в Insider

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР