Първородният син на Джулиана Гани и нейния партньор Илиян Найденов

...
Първородният син на Джулиана Гани и нейния партньор Илиян Найденов
Коментари Харесай

Синът на Джулиана Гани се качи на мотор за пръв път

Първородният наследник на Джулиана Гани и нейния сътрудник Илиян Найденов проходи преди седмица, а в този момент към този момент се е качил и на първия си мотор. Разбира се, става дума за детска играчка, вид люлка, която е във формата на мотоциклет, написа life.dir.bg.

Към фотографията на Давид, която майка му е разгласила в Инстаграм, Гани е написала:

" Моето пораснало момченце. Давид към този момент е огромен и желае да бръмчи самичък ".

Преди няколко дни синът на двойката, който се роди в навечерието на Новата 2020 година, отпразнува своя прощъпулник с приказно празненство, проведено от родителите му.

Майка му се надявала Давид да избере маската от масата с предмети, които се слагат пред детето, с цел да се разбере каква ще е неговата специалност в бъдеще, с цел да стане артист. Баща му пък се надявал най-вече да хване портфейла и да стане предприемач, само че той протегнал ръка към играчката боец.

Джулиана Гани разкри, че ще става майка по време на присъединяване си в първи сезон на риалити шоуто " Маскираният артист ", където се беше скрила зад маската на Коконата. Двамата с половинката ѝ Илиян приветстваха новия член на фамилията си навръх Нова година през 2020 в пловдивска болница.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР