Първо вътрешно отделение в многопрофилната болница в Пазарджик отново се

...
Първо вътрешно отделение в многопрофилната болница в Пазарджик отново се
Коментари Харесай

МБАЛ-Пазарджик с ново COVID отделение

" Първо вътрешно поделение в многопрофилната болница в Пазарджик още веднъж се преобразува в Коронавирус поделение. Причината е внезапното нарастване на инфектираните с ковид в региона ", заяви шефът на многопрофилната болница доктор Красимир Темнилов, представен от Нова Нюз.

" Ситуацията се усложнява. Ние сме на трета позиция измежду огромните градове. При състояние че се вдигнат цифрите, ние се връщаме към остарелия режим на работа, т.е. със 105 кревати в подготвеност да приемем пациенти с COVID-19. Връщаме разновидността и Първо вътрешно да приема също пациенти ", сподели доктор Темнилов.

Продължава имунизацията на учителите от варненските образователни заведения. От сряда мобилни екипи от Диагностично-консултативен център " Св. Клементина " във Варна стартират имунизирането на учители и обществени служащи и в дребните общини от региона, сподели доктор Иван Иванов, шеф на здравното заведение:

" Започваме от Провадия. Там ще имунизираме учебните заведения и обществени домове. Така ще бъде в Дългопол, Аврен, Вълчи дол ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР