Двойка, която просто не беше искрена“ за борбите, които имаха

...
Двойка, която просто не беше искрена“ за борбите, които имаха
Коментари Харесай

Жестока осиновителка призна, че „не обичаше“ бебето, преди да го разтърси до смърт

Двойка, която „ просто не беше откровена “ за битките, които имаха с бебето, което желаеха да осиновят, в последна сметка се оказа повода от ужасяващата му гибел.

Малкият Лейланд-Джеймс Коркил беше разтресен до гибел от осиновената си майка Лора Касъл в дома им в Бароу, Къмбрия, на 6 януари 2021 година По-късно тя беше наказана за убийството му, само че следствие на гибелта на детето разкри, че неуспехът на нея и брачна половинка Скот Касъл да кажат на обществените служащи истината е довел до гибелта му.

Разследването в Карлайл разбра, че Лейланд-Джеймс е бил взет под грижи два дни откакто се е родил в Уайтхевън през Декември 2019 година и беше настанен в Замъците през август 2020 година Само четири месеца и половина по-късно Касъл го раздруса грубо, което докара до опустошителна мозъчна контузия. Той беше на 13 месеца, когато умря.

Прокурорите споделиха, че Касъл е умъртвил момчето, защото тя е изгубила нервите си, и допусна, че е разрушила тила му в мебел, а правосъдните заседатели единодуш...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР