.Първо стартира LaLiga. Испанският шампионат отново ще се излъчва само

...
.Първо стартира LaLiga. Испанският шампионат отново ще се излъчва само
Коментари Харесай

Стартът на LaLiga и Serie A е този уикенд по MAX Sport

.

Първо започва LaLiga. Испанският шампионат още веднъж ще се излъчва единствено в спортните канали на А1, като в първия кръг феновете ще могат да гледат всички 10 мача директно по MAX Sport. Първият съдийски сигнал ще бъде даден в Памплона, където локалният Осасуна ще посрещне Севиля. Мачът е в петък вечер от 22:00 ч. и ще бъде излъчен директно по MAX Sport 4.

Очаквано, най-интересно се обрисува да е с присъединяване на грандовете Реал Мадрид, Барселона и Атлетико Мадрид. Първи от тях сезонът ще открие Барселона. Каталунците стартират с упоритост да не помнят неуверения минал сезон и още веднъж да вдигнат шампионския трофей.

За задачата „ блаугранас “ се укрепиха с качествени попълнения като Рафиня от Лийдс, Жул Кунде от Севиля, Андреас Кристенсен от Челси, Франк Кеси от Милан и, несъмнено, с головата машина на Байерн Роберт Левандовски.

Първият мач на водения от Шави Ернандес отбор е на „ Камп Ноу “ против Райо Валекано. Двубоят е 13 август, в събота, от 22:00 ч. и ще бъде част от програмата на MAX Sport 4.

Шампионът Реал Мадрид бе по-скромен на трансферния пазар, като от новите попълнения усещане вършат двама отбранителни футболисти, а точно привлеченият от Челси защитник Антонио Рюдигер и халфът Орелиен Чуамени, който бе взет от Монако. „ Белите “ са посетители на новака Алмерия в първия кръг, а дуелът е в неделя вечер от 22:00 ч. също по MAX Sport 4.

Атлетико Мадрид пък започва в понеделник (15 август) с посещение против различен столичен отбор – Хетафе. Двубоят е от 20:30 ч. и ще бъде излъчен директно по MAX Sport 2.

Серия А ще стартира в събота, като феновете ще могат да гледат директно 6 срещи от първия кръг. Началото на шампионата ще даде първенецът Милан. През предишния сезон „ росонерите “ сложиха завършек на 11-годишната си суша без купа, само че в този момент им следва доста по-сложната задача да я защитят. Ювентус и Интер също не крият упоритостите си за Скудетото.

Първият мач на Милан е на 13 август от 19:30 ч. и в него отборът ще одобри на „ Сан Сиро “ Удинезе. Двубоят ще бъде излъчен директно по MAX Sport 3.

Същата вечер, само че от 21:45 ч. Интер ще гостува на завърналия се в елита Лече. И тази среща също ще бъде излъчена директно по MAX Sport 3.

В неделя са срещите на римските отбори. Рома стартира с доста очаквания, откакто през май победи с Лигата на конференциите, а пък привличането на Пауло Дибала и Жоржиньо Вайндалдум в допълнение вдъхна убеденост на почитателите на „ джалоросите “, че Жозе Моуриньо ще може да реализира нещо още по-значимо през този сезон. В първия кръг „ вълците “ гостуват на Салернитана на 14 август от 21:45. Преди това, от 19:30 ч., Лацио е хазаин на Болоня. И двете срещи ще бъдат излъчени директно по MAX Sport 3.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР