Първият за годината ретрограден Меркурий ни връхлита в петък, 14

...
Първият за годината ретрограден Меркурий ни връхлита в петък, 14
Коментари Харесай

Иде нов ретрограден Меркурий, ще ни мъчи дълго

Първият за годината назадничав Меркурий ни връхлита в петък, 14 януари, в 13:35 ч. и ще продължи чак до 3 февруари. През 2022 година Меркурий ще се обръща четири пъти, което значи, че ще претърпяваме огромни промени, а мнозина ще преживеят и духовни катарзиси, оповестява " Монитор ".

Меркурий е назадничав три до четири пъти годишно - повече от всяка друга планета в нашата слънчева система. В резултат на това Rx силата е забележима и ни тормози много постоянно.

Нещо повече, до момента в който Меркурий нормално се движи обратно единствено в един детайл годишно, през 2022 година ще се прояви в два детайла: въздух и земя. Какво значи това? Може да чакаме смяна на метода, по който се оправяме с материалистичните неща и менажирането на финансите.

Датите, на които Меркурий ще бъде назадничав през 2022, са:

14 януари до 3 февруари

От 14 януари до 25 януари ще настъпи назадничавост в знака на Водолей, а от 25 януари до 3 февруари ще се реалокира в Козирог. Предретроградната сянка (което е времето преди ретроградността да стартира официално) е почнала още на 29 декември 2021, до момента в който постретроградната сянка ще приключи на 23 февруари.

10 май до 3 юни

От 10 май до 22 май ретроградността ще бъде в Близнаци, а от 22 май до 3 юни ще премине в Телец. Предретроградната сянка ще стартира на 25 април, а следретроградната сянка приключва на 18 юни.

9 септември до 2 октомври

От 9 септември до 23 септември Меркурий ще бъде във Везни, а от 23 септември до 2 октомври ще бъде в Дева.

29 декември до 18 януари 2023

Тогава ще бъде в Козирог. Предретроградната сянка ще стартира на 12 декември, а следретроградната сянка приключва на 23 февруари 2023 година

Запомнете тези дати, прибавете ги към календара си за 2022 и планирайте деликатно. Както споменахме, ретроградният Меркурий не е неприятен, само че може да провокира прочут безпорядък. Но информираността и положителната подготовка ще ви оказват помощ да се справите с Меркурий с великолепие и даже да излезете на върха.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР