Първите двубои от тазгодишното издание на Откритото първенство на Великобритания

...
Първите двубои от тазгодишното издание на Откритото първенство на Великобритания
Коментари Харесай

Очаквайте на живо: Виктория Томова стартира на Уимбълдън срещу 27-ата поставена

Първите дуели от тазгодишното издание на Откритото състезание на Англия към този момент се изиграха, а през днешния ден е време да започва и българското присъединяване в главната скица на шампионата, където страната ни ще бъде показана от Григор Димитров и Виктория Томова. Първа в игра ще можем да забележим най-хубавата ни тенисистка, която в хода на сезона на трева не бе изключително безапелационна в изявите си, постигайки едвам 1 победа в общо 5 изиграни срещи.

На старта в Лондон летвата за софиянката още веднъж ще бъде вдигната високо, защото ще ѝ се наложи да премери сили с поставената под №27 в схемата Бернарда Пера, която също не впечатли на подготвителните съревнования. Досега двете са се изправяли една против друга два пъти, като са си разменили по един триумф.

Двубоят с присъединяване на първата ни ракета при дамите ще открие програмата на корт №8, което значи, че предстоящото му начало е в 13:00 часа българско време, в случай че мачовете не бъдат забавени от дъждовни превалявания, които се чакат през днешния ден над английската столица. Вие пък още веднъж ще имате опция да наблюдавате изявите на нашата сънародничка директно на някой от следните линкове:

 (изисква регистрация, само че е с най-хубаво качество)

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР