Партията на напусналия през 2020 г. ГЕРБ Цветан Цветанов -

...
Партията на напусналия през 2020 г. ГЕРБ Цветан Цветанов -
Коментари Харесай

Цветанов остана сам, няма с кой да се бори за властта

Партията на напусналия през 2020 година ГЕРБ Цветан Цветанов - " Републиканци за България ", няма да взе участие на парламентарните избори на 9 юни. Въпреки че някогашният вътрешен министър се записва за вота, в този момент от партията оповестяват, че не намират виновни и откровени сътрудници. 
Знаем, че този миг ще пристигна. Политическа партия " Републиканци за България " няма да взе участие в идните парламентарни избори, които ще се проведат на 9 юни нито независимо, нито в коалиция, изясняват оттова. 
От партията допълват, че през последните няколко години евроатлантизмът се е оказал опрощение за образуването на болшинства в българския парламент и опция за прикриване и покриване на доста нередности.
" Причината за повреждане на съдружието е нежеланието да се носи политическа отговорност за неприятното финансово положение на страната, всички проблеми към „ Турски поток “, „ Боташ “ и „ Лукойл “. Липсата на действителна политическа воля за истината по случаи като „ Нотариуса ”, „ Осемте джуджета ” и банкрута на КТБ ще задълбочава политическата рецесия и ще укрепва задкулисието в ръководството на България ", пишат от " Републиканци за България ". 
Според тях се разчита на размиване на тази отговорност с предизвикателство на следващите предварителни парламентарни избори.
От партията на Цветанов прибавят още, че " изменящите " партии са влезнали в клопката на " систематичните " и са сключили очевидни покупко-продажби за власт - " одобриха назначението на Борислав Сарафов за и. ф. основен прокурор " - дава образец някогашният министър. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР