Партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) откри предизборната си кампания с

...
Партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) откри предизборната си кампания с
Коментари Харесай

Партия МИР откри предизборната си кампания с молебен и водосвет -

Партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) откри предизборната си акция с молебен и водосвет за здраве, триумф и благоденствие на целия български народ. На водосвета в столичния храм „ Св. Вмчк. Георги Победоносец “ участваха ръководителят на партия МИР Симеон Славчев, членове на управлението, водачи на листи и претенденти за народни представители. 

„ Партия МИР отстоява демократичните, моралните, фамилните и християнските полезности, а една от задачите на партия МИР е да върнем нормалността и държавността в страната и да спрем разделянето в българското общество. Историята е потвърдила, че единствено тогава, когато българите сме единни съумяваме да реализираме всяка наша национална цел. “, сподели водачът на партия МИР Симеон Славчев по време на откриването на предизборната акция на партията в София. Той акцентира, че православието и вярата са съхранили България и българския народ през всички сложни епохи и години и че през днешния ден повече от всеки път българското общество се нуждае от обединяване. 

Славчев акцентира, че партия МИР е единствената партия, която предлага обединяване и народен консенсус към пет национални целта. Това са работеща и ефикасна икономика; излизане от демографската рецесия и връщане на българите зад граница в родината; оползотворяването на всички естествени дадености на България в областта на туризма, селското стопанство и логистиката; промяна в правосъдната система и административна промяна посредством въвеждането на електронното правителство; уравновесена външна политика.

„ Реализацията на тези пет национални целта ще трансфорат България в мощна обществена, индустриална и уважавана страна, а българския народ проспериращ и благополучен. Именно за това предлагаме всички национално виновни политически партии да водим разговор и да се обединим към тези пет целта, които да станат основа за съставянето на идващото държавно управление “, съобщи Симеон Славчев.

Той акцентира, че най-сериозният проблем на България през миналите тридесет „ демократични “ години е въпросът за качеството, подготовката, компетентността, ценностната система и, най-много, за успеваемостта на ръководещите, измерима с качествени критерии.

„ Партия МИР предлага в България да бъде въведена посредством закон Система за стандарти за качеството на мениджмънта в държавното ръководство. Първостепенна задача е в ръководството да бъдат привличани приети и потвърдени експерти и специалисти и за това партия МИР предлага в Конституцията на България, както и в законовите и подзаконовите актове да се регламентира, че заемането на управнически позиции в страната се реализира единствено по строго избрани правила и единствено след прекосяване през състезания, провеждани от експерти в дадената област. Всичко това ще подсигурява радикално друг метод при подбора на управническите фрагменти в страната, които ще бъдат способени, специалисти и експерти “, съобщи още водачът на партия МИР Симеон Славчев.

Той акцентира още, че с цел да е крепко и стабилно едно общество, не би трябвало да съществува дисбаланс сред справедливостта и свободата, а идеологията, която партия МИР изповядва ще даде на българите опцията да си избират единствено това ръководство, което ще им подсигурява почтено битие и неограничени благоприятни условия за персонален триумф и развиване.  

По думите на Славчев съдружният сътрудник на МИР са българските жители и точно за това слогана на акцията е мускетарското мото „ Един за всички, дружно за България! “.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР