Борисов говори по темата след като изслуша , като първо

...
Борисов говори по темата след като изслуша , като първо
Коментари Харесай

Бойко Борисов за записа на ПП: Те бързо трябва да влязат в затвора


Борисов приказва по тематиката откакто изслуша, като първо я похвали, от което взе мотив за преход към тематиката за записа с Кирил Петков, Асен Василев, Николай Денков и Лена Бориславова.   " Като гледах хората на ГЕРБ, които показаха програмата и като чувам тези от ПП-ДБ, в действителност моите са ярки персони. Това ми дава съображение да не поддържам повече непознати оферти за промени, които ни доведоха и с Конституцията и с други неща до това, което става сега ".

" Винаги съм вярвал на Кирил Петков, че е почтен човек. Само той не беше схванал, че имат кеш. Всички други знаеха. Това е едно удостоверение ", разяснява Борисов записа от диалога на Петков, Василев, Бориславова и Денков с мъж на име Пламен, на който Петков споделя, че не са могли да съберат задоволително пари за предизборната си акция през април 2023 година

" Звучеше чак миловидно, като слушах по какъв начин са безчинствали през тези 11-12 месеца. И е доста забавно по какъв начин подкрепящите им медии ще интерпретират това, че те действително перат пари и действително купуват гласове. Тук си приказват по какъв начин си носят кеша, по какъв начин ще финансират изборите, по какъв начин ще купуват избори. Това е вина. Те бързо би трябвало да влязат в пандиза, по тази причина е доста е незабавен този Наказателен кодекс, доста. Жал ми е за вас по какъв начин ще ги интерпретирате ", обърна се Борисов към медиите. 

Управленската стратегия на ГЕРБ може да видите, а детайлностите за изтеклия запис -. 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР