Партия ГЕРБ открито и тайно започна нова акция по приобщаване

...
Партия ГЕРБ открито и тайно започна нова акция по приобщаване
Коментари Харесай

Битката за власт: ГЕРБ вкарва къртица в ДБ

Партия ГЕРБ намерено и скрито стартира нова акция по приобщаване на „ Демократична България “ към „ проевропейска и пронатовска “ коалиция с Движение за права и свободи. Лидерът Бойко Борисов даде неотдавна залп от Монтана, където събра деятелите си от Северозапада, нищо, че седмици преди този момент беше със същите познати муцуни и във Враца.

Там някогашният министър председател заприказва за коалиция с трети мандат на Демократична България, като хитро пусна стреличка към президента Радев, че е най-хубаво да го даде на Христо Иванов и компания.

В същото време обаче на тайния фронт водачът на ГЕРБ е почнал нова атака към хората на военачалник Атанас Атанасов за да внедри собствен Троянски кон там. Задачата на къртицата ще е приобщаване на антигерберските остарели десебари, което е отколешна фантазия на Борисов.

Както „ Галерия “ към този момент писа, ДСБ е в същински разпад. Генералът търси метод да се закачи във властта за последно. Атанасов към този момент се ядоса обществено, че дясната коалиция не е седнала да договаря с проектокабинета „ Габровски “. Повечето депутати от ДСБ били към този момент навити за коалиция с ГЕРБ и са не запомнили времето, в което водачът на тази групировка беше негативен воин, твърди източникът на „ Галерия “.

Реклама

Засега обаче следващата офанзива на Борисов не хваща дикиш при другите два съдружни колегата в „ Демократична България “. Христо Иванов не стопира да повтаря, че по никой метод няма да се съюзява с ГЕРБ, даже в случай че Борисов се отдръпна от лидерския пост.

От „ Промяната “ потвърдиха, че са чули за сходен сюжет, само че и те към този момент не знаят кой от „ Демократична България “ защо се бори. Засега няма загадка покана към Политическа партия, които също са ясно насочени към Запада.

Кирил Петков и Асен Василев подозират, че следващата медийна изява на Борисов има за цел да вкара чеп сред тях и Демократична България.

Проста сметка демонстрира, че ГЕРБ, Демократична България и Движение за права и свободи биха събрали 123 гласа. И те ще са задоволителни, само че евентуално ще се потърси и рамо от Стефан Янев за по- огромна представителност.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР