Парите за съдебната власт непрекъснато се увеличаваха. Господин Гешев опитва

...
Парите за съдебната власт непрекъснато се увеличаваха. Господин Гешев опитва
Коментари Харесай

Мирчев: Щом Гешев има проблеми с бюджета на прокуратурата- да тръгне пеша или с лична кола

" Парите за правосъдната власт непрестанно се увеличаваха. Господин Гешев пробва да се прикрие, аз не мисля, че има някакво трагично понижаване, Гешев за следващ път пуска безспорни димки “, сподели пред БГНЕС Ивайло Мирчев от Демократична България, във връзка думите на основния прокурор Иван Гешев, че намаляването на средствата в прокуратурата са удар по нейната самостоятелност. Мирчев прикани Гешев да тръгне пеш или с персонален автомобил, щом има проблеми с бюджета на прокуратурата.

„ На негово място щях да се скрия някъде. Прокуратурата скриха КТБ, къщата в Барселона, би трябвало извън непознатите служби да ни споделят, че има пране на пари и корупция. Гешев замита всички тези случаи под килимчето и се оплаква, че бюджетът не е бил задоволително огромен, а това не е по този начин. Бюджетът на прокуратурата е значителен. Имат служебни водачи, заплатите са огромни, много служебни коли има. Нека Гешев, като има искания, да тръгне пешком или с персонален автомобил “, сподели той.

Документите за „ Барселонагейт “ е можело да бъдат тествани още преди няколко години, добавя Мирчев, представен от Dariknews.bg.

„ Службите не са толкоз отговорни, тъй като това са обстоятелства лесни за регулиране. 2018 година се появи едно видео, където всички тези документи бяха показани, а някой трябваше да ги ревизира. Трябваше някой в прокуратурата да ги ревизира. Това е работа за две седмици, откакто проверяващи публицисти я свършиха това значи, че всички органи да си свършат работата. За страдание в България имаме проблем с желанието “, съобщи Мирчев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР