Парите може и да не носят пълно щастие, но определено

...
Парите може и да не носят пълно щастие, но определено
Коментари Харесай

Сложете 3 монети в морска сол и вижте какво чудо ще се случи!

Парите може и да не носят цялостно благополучие, само че несъмнено могат да улеснят живота ни. Вероятно по тази причина и съвсем всички хора мечтаят за благосъстояние и се пробват по всякакъв начин да усилят финансовите си приходи.

Неслучайно и има толкоз доста ритуали за привличане на пари. Едно поверие да вземем за пример гласи, че в случай че носите китайски монети в портмонето или джоба си, ще имате огромен шанс и доста пари.

Според друго вярване пък амулет с формата на пирамида или костенурка може да донесе облаги на жителите на дома. Същото може да ви се случи и в случай че носите листо от босилек в портфейла или отглеждате билката у дома.

Съществува и един по-лесен, само че ефикасен обред за привличане на пари, който също датира от антични времена. Техниката му е доста елементарна за осъществявания.

Просто би трябвало да изберете три монети и да ги измиете добре, след което да ги подсушите (това се прави, с цел да се в профил непознатата сила, която вероятно носят). После изсипете малко морска сол на дъното на касичка, буркан или солница. Добавете монетите и затворете съда.

Повторете на глас: Колкото зрънца има тук, толкоз пари да имам в джоба!

Сложете съда на скришно място, където единствено вие да го виждате. Ако същински вярвате в действието на ритуала, скоро ще се радвате на по-задоволителни финансови приходи.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР