Пълнолунието в Риби на 10 септември ще ни даде възможност

...
Пълнолунието в Риби на 10 септември ще ни даде възможност
Коментари Харесай

Жътварска Луна в събота: Животът на тези 3 зодии ще се преобърне

Пълнолунието в Риби на 10 септември ще ни даде опция да се освободим от отрицателното в живота си и да отворим нова страница. Жътварската луна (така се назовава пълнолунието, което е най-близо до есенното равноденствие) е превъзходен миг за от дълго време жадуваното ново начало.

Сега е моментът да се оставите да водят фантазиите, да спрете да вярвате на измислици и самоуверено да напуснете зоната си на комфорт, тръгвайки към нещата, които желаете да влязат в живота ви.

Това пълнолуние ще се отрази извънредно мощно на няколко зодиакални знака. То няма да ни донесе негативи, в противен случай, ще ни помогне да си починем, да съберем сили и да помечтаем за хубави неща.

Чувствителните Риби внасят романтика и добрина в всекидневието ни. А ретроградният Меркурий, който нормално носи със себе си безпорядък, идва тъкмо преди септемврийското пълнолуние, с цел да ни помогне да забавим темпото, да обмислим и да оценим връзките си, вместо да подхващаме дейности.


 

Близнаци

Поемете въздух, пристигнал е вашият звезден момент. Кариерата ви лети нагоре. Ще сте подложени на стрес, на напън, ще бъдете принудени да извършите в действителност съществени стъпки напред и нагоре. И тъкмо в този момент е моментът. Оценете моментите на мира, с цел да можете да изплувате нагоре в бурното море от страсти и събития. И не се опасявайте. Всичко е за положително.


 

Дева

Скъпи Деви, пълнолунието в Риби ще се отрази на връзките ви с близките. Ще се наложи да се справите със остарели връзки, остарели другарства... Не го приемайте отрицателно, а като тестване. Изпитание, с което ще се справите ослепително. Просто би трябвало да продължите напред.

Риби

Чака ви доста работа, ориентирана към сполучливите ви връзки с другите. Жътварската Луна ще подчертава върху усещанията ви за вас самите, само че със Слънцето и Венера, ситуирани в дома от рождената ви карта, отговарящ за вашия дом и връзки, ще би трябвало да се примирите, че точно те са значимите сега. 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР