Пълна мобилизация. Добронамерено, но твърдо. За да отстоим евроатлантическите си

...
Пълна мобилизация. Добронамерено, но твърдо. За да отстоим евроатлантическите си
Коментари Харесай

Борисов към своите: Добронамерено, но твърдо

Пълна готовност. Добронамерено, само че твърдо. За да отстоим евроатлантическите си позиции. Това заръча на своите водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на финала на конгреса на партията през днешния ден. Той се организира напълно онлайн. Както споделя Цветанов - уверен евроатлантик, да действаме, пошегува се Борисов. Той направи разбор на политическата конюнктура и заръча на ГЕРБерите да внимават с думите. Ето една фраза „ изчегъртване ” какво направи. Кой желае да го чегъртат. А и по какъв начин ще го изчегъртат, разяснява водачът на ГЕРБ заканата на политическия му конкурент Слави Трифонов, който в изявление за БНР през уикенда съобщи, че направеното от ГЕРБ би трябвало да бъде изчегъртано с всички законови средства.

С тези избори народът им даде да схванат и на едните, и на другите, че желае да ни има. Не да ни изчегъртат. Трудно е да се чегърта. Най-яростните против нас са шести, пети, четвърти. А направеното от нас е доста, сподели Борисов. И поръча на своите: „ Царят споделяше бъдете господари на мълчанието. Аз споделям внимавайте с фразите. ”.

" Колегата Трифонов през вчерашния ден се заял с мен, че съм споделил, че изборите костват 150 млн. лева Да, те може да костват 130 или 140 млн. лева, само че при всички случаи са над 100 млн. Целта на тези избори не е да се направи парламент, да смени един закон, а да сформира ръководство. Спорът не е дали са 130 или 120 млн., тъй като в случай че на мен както той споделил, че 14 млн. лева ми се виждали малко, то на него очевидно над 100 млн. му се виждат малко. И в този момент още ще се похарчат ", стартира разбора си Борисов.

Той изброи „ грешките ”, които съперниците не могат да му простят. „ На първо място – справяне с миграционната рецесия. Не допуснахме България да бъде залята от незаконни мигранти, както е в цяла Европа. Това не е лесна работа. И Вежди Рашидов ми е превеждал на диалози с сътрудника Ердоган. Проведохме срещата Европейски Съюз – Турция във Варна, с цел да имаме 0 миграционен напън. Разбира се, имаме и славни граничари. ”, сподели водачът на ГЕРБ.

„ Не допуснахме и по време на гръцката финансова и международна рецесия да пострадат нашите банки и финансови институции. Справихме се и вървим нагоре ”, продължи Борисов.

Сред „ грешките ” той изброи още фактът, че кабинетът не е позволил тоталния локдаун по време на пандемията. Не инцидентно Коста Ангелов ми го искахте всички за лидер във вашите райони, съобщи Борисов.

Очаквайте детайлности!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР