Палестински бойци изстреляха рано тази сутрин ракета по Южен Израел

...
Палестински бойци изстреляха рано тази сутрин ракета по Южен Израел
Коментари Харесай

Изстреляна по Израел ракета от Газа наруши двумесечно затишие

Палестински бойци изстреляха рано тази заран ракета по Южен Израел и нарушиха по този метод двумесечното мъртвило, което се беше възцарило по границата сред Израел и линията Газа за разлика от покачващото се напрежение на Западния бряг, съобщи Асошиейтед прес.

Израелската войска заяви, че противовъздушната защита е прехванала снаряда, който задейства сирените за въздушна паника в южния крайбрежен град Ашкелон. Няма данни за жертви.

Нито една палестинска формация не е поела отговорност за обстрела. Израел нормално упреква палестинското придвижване " Хамас " за всяко принуждение, произлизащо от следената от него линия Газа.

Вчера сутринта на Западния бряг имаше интервенция на израелската войска, при която бяха убити трима палестински бойци, а осем бяха ранени. Възможно е точно това да е породило ракетното нахлуване от Газа, отбелязва Асошиейтед прес.

Също през вчерашния ден израелски балон за наблюдаване се разруши в северната част на линията Газа. Израелската войска съобщи, че проверява случая, само че добави, че балонът не е бил свален от палестински бойци.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР