Палавници има във всички среди, но най-интересни, най-пикантни и съответно

...
Палавници има във всички среди, но най-интересни, най-пикантни и съответно
Коментари Харесай

Сексскандалите на десетилетието: Политиците водят класацията

Палавници има във всички среди, само че най-интересни, най-пикантни и надлежно най-укорими са съгрешилите политици. Може би тъй като техният обществен имидж по дифолт би трябвало да е безукорен, тъй като учат гласоподавателите на морал.
И тъй като международните водачи пишат историята, щат не щат вписват в нея и личните си креватни подвизи.
Десетилетието от 2010 до 2020 не направи изключение и създаде доста пикантни истории, за чието потушаване можем единствено да допускаме какви суми са отишли. Но за разлика от елементарните хора, на които сходен скандал може да им коства кариерата, бизнеса, фамилията и дори живота, при политиците няма такова нещо. Аферите даже подхранват техния разцвет, а в очите на днешните общества кривналите от брачното ложе властници от ден на ден наподобяват като готини, съвременни и преуспяващи.
В световен мащаб отиващият си американски президент Доналд Тръмп е измежду най-силно привличалите медийното внимание. Може би само като се изключи Обама за американските президенти сексскандалите са по-скоро норма, от която и Тръмп не направи изключение.
През 2018 година някогашният му юрист Майкъл Коен разгласи под клетва в съда, че Тръмп го е карал да заплаща на две дами със съмнителна известност, с цел да си мълчат за половите си връзки с Тръмп. Това са порнозвездата и някогашният модел на Playboy Карън Макдугъл. На Сторми били дадени 130 000 $, а на Макдугъл - 150 000. Плащанията към двете са били от средствата за предизборната акция през 2016 година
около пикантните си разкази в изданието New Yorker за връзката си с Тръмп. Историята се развила след третия му брак с Мелания. По нейните мемоари двамата си поговорили два часа, след това " се съблекли и се заели със секс ". После Тръмп предложил пари на хубавицата, които тя отказала. " Погледнах го и почувствах отчаяние. И споделих: " Не, благодаря, не съм такова момиче ".
Разбира се, беше изработен опит това да се употребява в предизборната акция. Малко преди президентските избори The Wall Street Journal заяви, че доближеният на Тръмп Дейвид Пекър е платил на същата тази Карън Макдугъл 150 000 $, с цел да си мълчи.
Малко по-малко е получила с цел да си мълчи за спекулация с Тръмп порнозвездата Сторми Даниълс. Макар нейната връзка да е била от 2006 до 2010, абсурдът избухна чак през 2018. Тя даже беше подложена на детектор на лъжата, само че се оказа, че приказва истината. Краткото ѝ обобщение на тази връзка и какво може самохвалкото Тръмп гласи:
Но каква е дамата, която е съумяла да омагьоса един супервлиятелен мъж? Ето каква. Тя дебютира в порноиндустрията, когато е на 21 години - през 2000 година, а първите ѝ артистични изяви са лесбийски подиуми. Прави куп еротични фотосесии за Playboy и Penthouse и Hustler. През 2009 година афишира, че ще се кандидатира за сенатор в Луизиана, само че се отхвърля.
- Джо Байдън - наподобява пределно редовен. Това не попречи на пропагандната машина да пусне против него обвинявания в полово посягане към 27-годишна отминалост. Обвиненията бяха отправени от Тара Рийд - някогашен член на екипа на Байдън в Сената. Според нея, Байдън е докоснал интимните ѝ елементи без нейно позволение. Байдън, несъмнено, отхвърли сходно действие.
И по-дребни риби в Щатите са постоянно упреквани в полови похищения. Сенаторът-републиканец Марко Рубио уволни началника на кабинета си поради непристойни връзки с негови подчинени. Членове на американския Конгрес бяха принудени да подадат оставки поради същите обвинявания - сенаторът-демократ Ал Франкен и дългогодишният конгресмен от Демократическата партия Джон Кониърс.
Сексскандал лиши от поста му губернатора на Алабама Робърт Бентли през 2017 година Той пък употребявал държавни запаси и пари от касата на акцията си, с цел да прикрие връзка със своята съветничка Ребека Келдуел Мейсън. Макар че напусна непринудено, той трябваше и беше доживотно лишен от правото да се кандидатира за сходен пост.
Сексуални хищници ръководят освен държавните, само че и интернационалните институции. През 2015 година ексшефът на Международния валутен фонд Доминик Строс-Кан беше в епицентъра на мощен компроматен вихър. Този френски политик със значима международна кариера е нещо като рецидивист в жанра " сексскандал ". През 2007 година френска журналистка го упреква в опит да я изнасили, обаче не се стига до съд. На идната година от МВФ, на който Строс-Кан към този момент е шеф, ревизират обвинявания, че той има прекомерно близки връзки със своя подчинена.
Истинското му лице обаче се демонстрира през 2011 година, когато е задържан в Ню Йорк по обвиняване в опит за обезчестяване на камериерка. 33-годишната Нафисато Диало се оплаква на управата на хотела в Манхатън, че 62-годишният тогава Строс-Кан се е опитал да я изнасили. Разгоненият управленец обаче скоростно напуща хотела, в който не помни куп персонални движимости, в това число мобилния си телефон. Прокурорско разпореждане задържа полета му и Стос-Кан е задържан на летището. В оня миг той води в социологическите изследвания за нов президент на Франция, само че половата му волност сгромолясва както кариерата му, по този начин и поддръжката на доверчивите гласоподаватели.
Разбира се,: " Не съм правил нито закононарушение, нито вина ", оповестява той в документално изказване, прочетено пред съда в Лил. В изказването Строс-Кан показва, че " доста рядко е участвал на секс празненства " и въобще не подозирал, че на тях са участвали платени дами.
През февруари 2020 година Бенжамен Гриво, претендент за кмет на Париж, подкрепян от френския президент Еманюел Макрон, самичък се отдръпна от конкуренцията поради видео със полово наличие. " Заради недостойни нападки взех решение да отдръпва кандидатурата си за локалните избори в Париж. Това решение ми коства доста, само че моите цели са доста ясни. На първо място е фамилията ми, допускам, че сте го разбрали ", уточни в особено изказване Гриво. Видео и много интимни откровения, адресирани до жена, бяха публикувани в интернет. Твърдеше се, че са пратени от доближения на Макрон, който също така е и някогашен представител на френското държавно управление.
През октомври 2020 година пък кметът на Копенхаген Франк Йенсен подаде оставка, откакто призна причастност към няколко случая на полов тормоз. Оставката му след 10-годишно кметуване беше комбинирана и с отдръпване от Датската социалдемократическа партия.
Англия дава доста храна за злословия, главно в кралското семейство, само че след епичната разлъка на Чарз с Даяна останалите злословия бледнеят. В политиката обаче не е напълно по този начин. През 2014 година сексскандал раздруса и евроскептичната Партия за самостоятелност на Англия, чийто водач е. Една от най-висококвалифицираните кандидатки напусна групировката поради полов тормоз от страната на основния секретар, заяви The Independent. Наташа Ботлър, която е Оксфордски ученик, получила непристойно предложение от генералния секретар на партията Роджър Бърд още в деня, когато била интервюирана за работа. Той предложил да продължат изявлението вечерта. Пред Times Ботлър съобщи: " Той ми сподели, че съм привлекателна и ми насочи непосредствено предложение да отидем у тях ".
През 2017 година поради обвинявания за полов тормоз. Наложи се тогавашният английски министър председател Тереза Мей незабавно да му откри заместител. През 2002 година Фалън повърхностно поставил ръката си на крайници на журналистката Джулия Хартли-Брюър на конференция на Консервативната партия. После имало и други случаи, само че този скандал беше в действителност бързо потулен. Фалън просто си посипа главата с пепел пред BBC, че в предишното държанието му може би " не постоянно е било на равнище ".
Дали тъй като е по този начин и се търси правдивост, дали за пари, дали за популярност, нерядко авторитетни мъже са упреквани в на практика недоказуеми неприлични дейности. През 2020 година министър-председателят на Англия Борис Джонсън беше забъркан във очевидно скърпен скандал. Това стана поради изказвания на журналистката Шарлът Едуърдс, че Джонсън я опипал по време на обяд, проведен от списание " Спектейтър ", в което той работил като редактор през далечната 1999 година. Подобни случки имало и с друга жена, присъстваща на събитието. Естествено, обвиняването бе отхвърлено и кабинетът на Джонсън излезе с късото изказване: " Твърдението е погрешно ".
През 2019 година Украйна също се записа в тима на страните с невъздържани политици. В скандал се озова ръководителят на комисията по външна политика във Върховната Рада Богдан Яременко, народен представител от пропрезидентската секта " Слуга на народа ". Той беше сниман от парламентарни публицисти по какъв начин разменя интимни известия по телефона по време на парламентарна сесия и даже да си уговаря среща с жена против възнаграждение., че преписката е изфабрикувана особено поради публицистите и ги заплаши, че ще им потърси наказателна отговорност поради интервенция в персоналния живот.
Европарламентът също е от време на време поразтърсван от сексскандали, само че множеството са относително безобидни. Още в далечната 2011 година служителка на Екологичен потенциал популяризира имейл, в който написа, че някои дами заемат хубави длъжности без състезания, а по други способи. Обвиненията са към Краус Веле. Засегнатите на чест евродепутати се разпореждат този имейл да бъде заличен. Тогава Клаус Веле е 43-годишен, а от 15 март 2009 година е общоприет секретар на Европейския парламент. Преди това е бил шеф на кабинета на ръководителя на Европейския парламент Ханс-Герт Пьотеринг.
По същото време мощен сексскандал, гарниран с кокаин, раздруса и Словения.  Красивата министърка на вътрешните работи на Словения Катерина Кресал подаде оставка заради присъединяване в колективен секс, потреблението на кокаин и безскрупулни корупционни схеми. Правителството насмалко да загуби болшинството и поддръжката си в Народното събрание заради скандалните разкрития. През 2009 година Кресал беше определена за политик на годината.
Тази година унгарският евродепутат от партията на Орбан. Скандалното в тази ситуация е, че в битието си на политик Сайер атакува гейовете, какъвто се оказа и самият той. А най-забавното в тази ситуация беше, че Сайер опитал да избяга по улука, само че не му се получило - по долни гащи, да повторим.
През декември 2015 година израелският вицепремиер Силван Шалом подаде оставка поради обвинявания в полов тормоз, отправени против него от няколко дами. Той отбрани решението за оставката си с това, че желае да защищити фамилията си. Местен вестник заяви за някогашна колежка на Шалом, която твърди, че я е докосвал по неудобен метод. Тя решила да не се обръща към полицията, само че откакто огласила скандалното държание на шефа си, се обадили и други служителки, жертви на сходни похищения. Шалом е изтъкнат представител на ръководещата дясна партия " Ликуд ", бил е външен министър и министър на финансите на Израел. През май министър председателят Бенямин Нетаняху му разпореди да води договарянията с палестинците.
Австралийски вицепремиер трябваше да се елементарни със фамилията и с кариерата си поради връзка със сътрудничка през 2018 година. Скандалът избухна в Канбера и опустоши и тази отлична кариера. се разделил с жена си, с която имат 4 дъщери, само че още преди да се разведе с нея, попаднал в любовна връзка с 33-годишната си прессекретарка Вики Чемпиън. За нея съвсем незабавно стана ясно, че е бременна от него - несъмнено шампионско осъществяване. Драмата се задълбочи след разкритията, че Джойс подлагал на полов тормоз други дами. Случаят докара до такава степен, че тогавашният министър председател Малкълм Търнбул изиска публична възбрана на секса сред министри и техни подчинени.
Министър от Страната на изгряващото слънце също беше забъркан в съкровен скандал, освен това - садо-мазо. През 2014 година министърът на търговията на Япония Йоичи Миязава изгоря съвсем почтен по международните стандарти. Членове на политическа група, която той ръководел, употребявали държавни средства, с цел да се забавляват в садо-мазо бар в Хирошима. Миязава отхвърли самият той да е посещавал еротичното заведение. Този бар предложил " представления " с дами, връзвани на сцената и налагани с камшици. Похарчената сума е 18 320 йени или 170 $. В служебните доклади тя е вписана в графата " разноски за развлечение " и това беше задоволително за политическото му харакири.
В XXI век, когато по целия свят и законодателството, и публичните правила стават все по-строги към половите похищения, те, кой знае за какво, се усилват. Част от тях са в действителност скандални, други обаче са си чиста проба метод за изкарване на пари. Особено в шоубизнеса, където златотърсачките са най-вече.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР