Борисов в рамките на няколко месеца успя да предаде, първо,

...
Борисов в рамките на няколко месеца успя да предаде, първо,
Коментари Харесай

Свиленски: Започват да падат маски, Ваня Григорова е патерица на Борисов за следващото НС

" Борисов в границите на няколко месеца съумя да съобщи, първо, гласоподавателите си, когато предложи Антон Хекимян за кмет на София. След това съобщи договарящата си група за държавно управление - Сачева, Петкова и Назарян. Днес предава и бъдещите си гласоподаватели в София, като им споделя ясно, че на локалните избори е работил за Ваня Григорова и тя му би трябвало в българския парламент, с цел да бъде негова патерица ", уточни Свиленски.

По думите му през днешния ден е станало ясно на всеки, че Ваня Григорова няма да се грижи за ползите на столичани и че тя не е желала да бъде кмет на София, а единствено е употребена да бъде претендент.

" Ваня Григорова не я интересуват ползите на работещите, на бедните, а само я интересуват местата в листите. И когато поканихме хората в ляво на срещата ни на 1 май за обединяване, част от критиците ни от " Левицата " споделиха, че 1 май било късно, тъй като листите ще бъдат регистрирани. Това удостоверява още един път тяхното предпочитание само за места в листите - никакви политики, никакви решения за България и за работещите хора ", безапелационен бе Георги Свиленски.

И заключи: " Признанието на Борисов през днешния ден е доста значимо както за българското общество, по този начин и за левите гласоподаватели - да не се подвеждат, а да гледат кой е същинската опция. Ваня Григорова и Мая Манолова ще бъдат следващата патерица на ГЕРБ в Народното събрание. "
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР