ОвенВреме е да разпуснете и да си отпочинете, но, разбира

...
ОвенВреме е да разпуснете и да си отпочинете, но, разбира
Коментари Харесай

Хороскоп за 19 ноември

Овен
Време е да разпуснете и да си отпочинете, само че, несъмнено, не сами! Вселената Ви приканя да прекарате времето с този, с който просто умирате от предпочитание да бъдете. И вместо да се мъкнете по улиците, заведете го в своето гнезденце, отпуснете се и се насладете на хубавата вечер.

Телец
За каквито и да било съществени инициативи, денят не е подобаващ. Телците са в безгрижно въодушевление и да се захващат с това, което надали ще съумеете да доведете до край. Ще се появят някакви битови проблеми, само че те няма да са толкоз обилни,че да скапват настроението Ви. Добре минават всевъзможни развлекателни мероприятия, в организацията на които взимате присъединяване. Може да поканите на посетители сътрудници и другари: спонтанна колекция би минала доста радостно. Романтично настроените Телци няма да изтърван опцията да пофлиртуват, само че надали ще стартират дълготрайни връзки през този ден.

Близнаци
През този ден всяка дума, казана от Вас на обичания Ви човек, ще има над него в действителност вълшебна власт. Тя или ще го накара да работи по този начин, както намирате Вие за добре, или по абсолюбно противоположния метод, на назад. Да владеете такова извънредно мощно оръжие, резултата от потреблението на което е незнаен, не е елементарно, само че за сметка на това е забавно.

Рак
Вашата вродена емоционалност малко се е намалила, отстъпвайки място на такива качества, като любознание, пъргавина и схватливост. Настройвайки се на съответната вълна, ще сте в положение да усвоите всякаква информация, та даже да сте я чули единствено веднъж. В същото време нараства вероятността за наложително пътешестване, само че да съжалявате, че сте ги подхванали, съвсем няма възможност. Времето е прелестно за образование. Ако да вземем за пример Ви се постанова да напишете доклад по труденм нееднозначен и нов за Вас въпрос, започнете работата в търсене на виртуални материали за него в Мрежата.

Лъв
Забърканите известия е мъчно да бъдат възприети, изключително в случай че губите време да ги анализирате и да разберете, защо всъшност става дума и какво са имали поради. Прекратете опитите да разшифровате непознатите планове. Това освен на процедура е невероятно, само че и е правилен път към разочарованието. Вместо това, преценете какво следва да вършиме, с цел да се развиват събитията в пожеланото направление, и направете директни крачки, с цел да положите основите.

Дева
Днес Вашият персонален живот ще сияе във всички цветове на дъгата и ще Ви радва със своето многообразие. Постарайте се, да не нарушавате екологическото равновесие на своята персонална ниша - дано да се резервира за дълго време.

Везни
През този ден за Вас ще съществуват единствено две отзиви –Вашето и неправилното. И, несъмнено, ще убеждавате своя обичан човек да показа Вашето, тъй като е вярно. Само че визията Ви за света може напълно съществено да се разграничава от неговото и това да е мотив всичките Ви опити да завършат с крах.

Скорпион
Постъпките Ви ще се костват на заобикалящите недомислени и екстравагантни. Наблюдават Ви неоправдателно и с интерес, а напълно не може да се каже, че това е най-приятното внимание. Още повече е напълно очевидно, че никой не се кани да Ви окаже помощ, или най-малко да Ви даде някакъв потребен съвет. Отношенията с обичания човек ще станат по-хладни. Днес сте заети единствено и само със своите проблеми, а Вашата „ половинка ” ще се държи като непряк човек. При това денят ще се окаже извънредно удобен за креативна активност и у доста от представителите на Вашия зодиакален знак ще се проявят непредвидени гении. Денят ще бъде обвързван с огромни триумфи на новото занятие.

Стрелец
Няма да се наложи на Вашия обичан човек през днешния ден дълго да Ви уговаря за това или това рисковано деяние, защото и сами ще сте подготвени да поемете някакъв риск и то дори по-голям, в сравнение с той би могъл да си показа. Само се постарайте, да не го шокирате със своята подготвеност.

Козирог
Отделете повече внимание на своя обичан човек, тъй като другояче у него може да възникне чувството, че напълно не Ви е необходим. И както е известно на всички, работата(каквото и да включва тя) не е вълк, с цел да глутне някого. Посветете този ден на разходки по алеите на парка. Прекъсвани понякога за дълги целувки.

Водолей
Жизненият Ви капацитет е снижен, а това демонстрира, че се нуждаете от отмора. Само не си мислете, че звездите предлагат цялостно бездействие: просто не би трябвало за през днешния ден да планирате уморителни занимания. Може да се поразходите по магазините и е прекомерно евентуално да извършите сполучливи покупки. Денят е подобаващ за срещи с далечни родственици и визити на другари. Стремейки се да се покажете доста гостоприемни, ще се визиите като прелестни стопани. Не злоупотребявайте със спиртни питиета, тъй като след използването им ще се почувствате зле.

Риби
В този миг просто не можете да отидете прекомерно надалеч с опитите. Открити сте за всичко непознато и мозъкът Ви е подготвен за краткотрайно комплициране. Измъкнете се от къщи и потърсете нещо, което ще накара мозъкът Ви да работи с цялостна мощ. Това може да бъде дълъг и комплициран живописен или дори документален разказ, колкция от пъзели или комплицирани кулинарни предписания, които ще си дадат опция да опитате, какво е да си поставите цели и да я постигнете. Едно предизвикателство няма да Ви разочарова. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР