ОвенСъбуждате се с откровение за правилната посока и избор, давате

...
ОвенСъбуждате се с откровение за правилната посока и избор, давате
Коментари Харесай

Хороскопът: Везните пестят разходи, козирогът се ядосва за дреболии

Овен

Събуждате се с признание за вярната посока и избор, давате си сметка за същинската стойност и смисъл на връзката ви с някого. Не нарушавайте разпоредбите. От обед до на следващия ден на обед не споделяйте свои и непознати секрети. Днес изпъкват персоналните ви комплекси. В устрема си да покажете равнище може да се впуснете в недомислени контакти и  инициативи. Не се ловете на бас и не залагайте.

Телец

До обед е добре да се реализират връзки и диалози с сътрудници, клиенти и шефове от чужбина. Обадете се на роднините, чакайте и предложения за взаимна активност или замяна на визити. От обед нищо значимо да не се споделя. До на следващия ден на обед не разширявайте кръга на тези, които са в час с бъдещите ви проекти. Споделеното ще даде храна на клюката и ще притегли рискова конкуренция.

Близнаци

Не започвайте деня с разправии. До обед крясъците разболяват и вредят повече в сравнение с си представяме. Важното отлагайте за следобяд. Почти в края на работното време ще получите значими известия и оферти, които ще  оказват помощ да разгърнете капацитета си и да организирате работата си по нов метод. Може да се откри лек за всеки проблем и болежка.

Рак

До обед имате повече независимост на деяние и нещата при вас ще се уреждат с по-голяма лекост. Усещате ясно по какъв начин ще се развият връзките ви в работата и в персонален проект. Направете крачката, която усещате за вярна. Не се опасявайте от неуспехите в предишното. Вдигнете глава, през днешния ден хората без самочувствие ще бъдат използвани, ще правят работата на другите, до момента в който тяхната ще зацикля.

Лъв

Днес и на следващия ден в хороскопа ви работи тежък планетен кръст. В момента родените в първата декада ще почувстват по-голям напън, ще изпитват повече неудобства и ще заплащат повече за всевъзможен тип услуги и действия. Не планирайте пътувания, в случай че не се постанова. Търсете компромисните разновидности в връзките. Не притискайте близките с условия и не допускайте да ви вменяват непозната отговорност.

Дева

Днес ще имате триумф и шанс, в случай че съумеете да се справите с комплексите и погледнете в очите тези, които постоянно ви тормозят с държанието, отношението или условията си към вас. В момента върви тестова стратегия, която ще дисквалифицира хората без самочувствие и упоритост, без значение какво са учили, какво знаят и могат. Представете се в най-хубавата си светлина.

Везни

Днес дърпат конците родените в първата декада. Успявате да наложите настояванията си и да получите каквото ви е нужно. Конкурентите ви сега търпят ограничения или нямат задоволително сили и благоприятни условия да постановат избора си и да ви тормозят. Днес и на следващия ден може да извършите мощен ход и да подпишете преференциални контракти. Провирате се през игленото ухо на закона и спестявате разноски.

Скорпион

Ден на неприятни изненади и известия, с които желаете или не, само че ще би трябвало да се съобразите. Родените в първата декада влизат в тежки връзки с родители и деца. Ще се почувства остро пропастта сред поколенията. От обед до на следващия ден на обед внимавайте с изявленията и не се намесвайте в непознатия живот и избор. Неблагоприятно за интервенции на вени и менискус.

Стрелец

Ден на едиповите комплекси. Нещо от предишното може да завладее мозъка и да ни попречи да реагираме съответно при решение на належащите проблеми. Всяко ваше съмнение или плаха реакция ще се употребява от хората с интензивно манипулативно държание и ползи. По линията шеф-подчинен прескачат искри. Отложете неравностойните диалози, не правете взаимни отстъпки непременно.

Козирог

До обед продължете с това, което не сте  уредили в предните дни. От обед навлизаме в провокативен интервал, в който всяка една дума и деяние ще се преценят и гледат под лупа. Хора без самочувствие ще мачкат вашето. Луната е в съвпад със Сатурн, а това състояние се отразява отрицателно на хората с дълбока емоционалност. Старайте се да не се ядосвате за дреболии.

Водолей

Започнете деня с договаряния и диалози с инстанции и сътрудници от чужбина. Проучете изискванията за работа и учене, както и опциите за финансиране и стипендии. Проблемите ще са повече за родените в първата декада, които мъчно ще преодолеят негативите на предишното и комплексите от тежкото детство. Не изпадайте в робска взаимозависимост, търсете равностойния контакт.

Риби

Ден на ограничаващи положения, които ще ви принудят да прескачате огради, да навлизате в непозната територия или да гоните тези, които се пробват да навлизат във вашата. Всеки на своето равнище би трябвало да покаже до каква степен позволява намеси и дали е податлив на взаимни отстъпки. Не се подценявайте, изисквайте от другите това, което ви се поставя и сте го заслужили с работата, възприятията и предаността.

Източник: Монитор
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР