ОВЕННе се обезсърчавайте, ако нещо се обърка в началото на

...
ОВЕННе се обезсърчавайте, ако нещо се обърка в началото на
Коментари Харесай

Парите се лепят по две зодии, друга да слуша здравия разум

ОВЕН

Не се обезсърчавайте, в случай че нещо се обърка при започване на деня. Този интервал ще бъде кондензиран с провокации, само че с времето въздействието на позитивните трендове ще набере скорост. Не бързайте с решаването на финансови проблеми. Всичко, което се отнася до парите, е по-добре да се отсрочи.

ТЕЛЕЦ

В началото на деня мъчно ще избегнете разногласия. Желанието да докажете правотата си ще бъде толкоз мощно, че може да заглушите гласа на здравия разсъдък. Опитайте се да не говорите прекалено много и да не преминавате границата на положителния звук. Това ще бъде задоволително, с цел да избегнете съществени проблеми. 

БЛИЗНАЦИ

Денят ще е богат и потребен. Ще свършите доста работа и ще имате опция да се заемете с забавен и перспективен бизнес. Важно да имате впредвид договореностите, реализирани по-рано. Ако през днешния ден ги нарушите, може да зародят съществени проблеми. Денят е подобаващ за пътувания, в това число и непланирани. 

РАК

Това не е най-леският ден, изключително за тези, които са привикнали бързо да реализират задачите си и да вървят напред, без да обръщат внимание на дребните неща. Събитията могат да се развият по-бързо, в сравнение с сте очаквали и ще се наложи да коригирате проектите си. Бързо ще се ориентирате в новата обстановка. 

ЛЪВ

Денят ще е много под напрежение и не от най-лесните за другарство. Дори с положителните познати ще бъде по-трудно да се разбирате. Ще би трябвало да обяснявате това, което наподобява явно повече от един път. Втората половина на деня дава обещание сполучливи покупко-продажби и непредвидени парични приходи. 

ДЕВА

Полагайте старания и ще постигнете триумф. Днес няма да имате лесни победи и мъчно ще получите това, което желаете. За сметка на това ще се отворят нови благоприятни условия. Ако държанието ви е вярно през днешния ден, скоро ще можете да се изкачите по кариерната стълбица или доста да увеличите приходите си. 

ВЕЗНИ

Денят е подобаващ за значими срещи. Те ще се състоят тъкмо както желаете. Ще получите забавни и непредвидени оферти, от които е добре да се възползвате. Вероятно е сключването на преференциални покупко-продажби и начало на доста положително съдействие. Новини ще създадат вечерта ви прелестна.

СКОРПИОН

Не бързайте да се заемете с нещо значимо. Първо се уверете, че сте обмислили всичко доста добре и знаете тъкмо какво и по какъв начин ще постигнете. Това не е най-хубавият ден за започване на съдействие. Новите съдружници могат да причинят повече щета, в сравнение с изгода. Не е желателно да пътувате.

СТРЕЛЕЦ

Емоционален ден, подобаващ за всевъзможни срещи – постоянно ще оставяте положително усещане. Няма да е мъчно да намерите нови помощници и да се споразумеете за взаимни дейности с тези, с които не се разбирате. Вечерта ще бъде забавна – креативния ви капацитет ще пораства и ще имате нови хрумвания.

КОЗИРОГ

Опитайте се да постигнете това, което е изглеждало невероятно дълго време. Днес звездите ще бъдат на ваша страна и събитията ще се развият добре. Може да зародят някои компликации. Денят ще бъде кондензиран със събития и не всички от вас ще могат да избегнат празната суетност.

ВОДОЛЕЙ

Запазете доброжелателност и успокоение, без значение по какъв начин се държат другите. Това не е най-лекият ден за другарство. Трудно ще се разберете даже с дългогодишни познати. Но във вашите сили е да избягвате съществени спорове и да се пробвате да поддържате положителни връзки с всички. 

РИБИ

Денят ще е претрупан и ще донесе доста грижи. Възможно е плануваните каузи да се наложи да бъдат отсрочени, с цел да се концентрирайте върху решаването на някои нови задания. Бързо ще разберете кое е в действителност значимо и незабавно и кое може да изчака. Използвайте личния си здрав разсъдък.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР