Антитуристическите графити бяха изписани по стените на Атина, докато нарастващите

...
Антитуристическите графити бяха изписани по стените на Атина, докато нарастващите
Коментари Харесай

Антитуристическите протести се разпространиха в друга любима гореща точка, когато на летовниците беше казано да се приберат у дома

Антитуристическите графити бяха изписани по стените на Атина, до момента в който възходящите митинги се трансферират в Гърция.

„ Туристи отидете си вкъщи “ и „ Без туристи, без хипстъри “ са измежду посланията, изписани по стените на античната столица, където локалните поданици и летовниците от ден на ден си опонират.

Нарастващите цени на парцелите се дължат на разпространяването на Airbnbs и други ваканционни парцели чартърен в гръцкия град, където жителите от дълго време се оплакват от прекомерно огромни ята от туристи, блокиращи улиците и причиняващи несъразмерен звук.

„ Туристите се любуват на престоя ви в гробището на Европа “, изисква едно огромно парче графит, покриващо по-голямата част от страната на къща, видимо отнасящо се до репутацията на Атина като континентална столица на древността и място, където все по-голям брой хора биват обезценявани.

Миналия месец протестиращи излязоха по улиците с искане за смяна. Те скандираха: " Вземат ни къщите, до момента в който живеят на Малдивите ". Мес...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР