ОвенМалко преди полунощ днес е точното новолуние в Скорпион. Тъмнината

...
ОвенМалко преди полунощ днес е точното новолуние в Скорпион. Тъмнината
Коментари Харесай

Ракът има критичен и кризисен ден, девите виждат всичко изкривено

Овен

Малко преди среднощ през днешния ден е точното новолуние в Скорпион. Тъмнината е погълнала Луната. Очертава се спешен миг в връзките. Контролирайте гнева, избягвайте провокиращи връзки и не взимайте виновни решения. Проведете общо пречистване на организма. Внимавайте с дозата на медикаменти и алкохол. Вероятно е предозиране и в възприятията.

Телец

Един от най-тежките и рискови дни. Луната навлиза в знака на опозицията ви Скорпиона, а на следващия ден и Марс ще я последва. Днес малко преди среднощ следва ограбващо силите новолуние, което ще се отрази отрицателно на връзките и живота ви. Смирете претенциите. Опитайте се да разберете другата позиция. Не се карайте с никого, тъй като може и да се разделите. Не играйте хазартно.

Близнаци

В деня преди точното новолуние тъмните сили се засилват. Луна и Марс си дават среща в знака на Скорпиона. Аспектът покачва градуса на напрежението и ни кара да се държим агесивно. Ако се скарате с някого ще е задълго. Все някъде ще ви заболи и засърби. Не правете забележки, не критикувайте непознатия избор и метод на живот. Не предизвиквайте никого, нещата ще загрубеят.

Рак

Критичен и спешен ден. Предстои новолуние. Енергията е на ниски равнища. Не започвайте нищо значимо. Утре ще се разсъните с признание и ще вземете вярно решение. Днес някой ви се меси от една страна, а от друга ви притискат с условия. Щадете се, не влизайте в договаряния, нищо не решавайте и не обещавайте. Гонете от съзнанието си натрапчивите мисли и мелодии.

Лъв

Родените до 1 август са в спешен интервал. Луната навлиза в Скорпион и образува рискови аспекти в хоросокпа ви. Този ден може да ви докара куп неприятности и грижи, в случай че действате с огромна упоритост и напън. Съветът е да се смирите, да намалите претенциите и да се движите по линията на най-малкото противодействие. Неблагоприятно за гинекологични интервенции през днешния ден и на следващия ден.

Дева

Опасен и сериозен ден. Днес и пророчествата са лъжливи и подвеждащи. Не правете крачки, за които ще съжалявате или вътрешното ви чувство е отрицателно. Сгъстява се астралната мъгла, всичко се вижда накриво. Днес е мъчно да се защитим от чернотата в близост и от отрицателните реакции на близките. Не носете произведения от кости и рога, добре опечете и сварете храната си. Нужна е диета.

Везни

Днес както и да постъпиш ще сбъркаш и може да си докараш куп неприятности или здравословни проблеми. Смирете се, изчакайте, дистанцирайте се от хората, които напират да ангажират персоналното ви пространство. Тъмнината на новолунието пречи на обективната преценка. Не взимайте значими решения, изключително в дълготраен проект. Не вдигайте тежко и не казвайте тежки думи, за които ще съжалявате.

Скорпион

Новолунието довечера събира Луна, Слънце и Марс във вашия знак, а на следващия ден и Меркурий ще се причисли към тази емоционално-агресивна класификация. Бъдете изключително вниматени в този ден. Не позволявайте някой да ви шепне на ушенце по какъв начин да постъпите, кого да приемете или елиминирате от живота си. Опасността е да се превърнете в оръдие на непознати ползи. Не предприемайте нищо значимо.

Стрелец

Това може да бъде един от най-трудните ви и проблематични дни в сатурновата ви дупка. Денят е зареден с прочувствена експанзия. Ще се реагира първосигнално на всичко, което се предлага. Очертават се опити за напън и провокация. Може да ви слагат ултиматуми. Бъдете виновни в делата си, гонете от съзнанието си натрапчивите мисли и мелодии, не започвайте нови начинания.

Козирог

Денят е неподходящ за всевъзможни начинания, с които смятате да печелите в бъдеще. Не подписвайте нови контракти, не правете значими ангажименти и не излизайте с оферти, изключително към непроверени хора. В положение сте да извършите неточности и да допуснете попуски, от които бързо някой ще се възползва. Не очаквайте преданост. Станали сме доста маймуни на клона.

Водолей

Днес ситуацията радикално се трансформира. Късметът и ентусиазмът ни са погълнати от чернотата на идното новолуние. Не си уреждайте значими срещи, не правете и не търсете услуги. Както и да постъпите ще сбъркате. Във всяка обстановка през днешния ден има прикрит вид, който е  само удобен и подобаващ за задачите ни, само че няма да се разкрие. Не провокирайте близките.

Риби

В този ден е значимо да извършите пречистване на организма и общо филтриране на връзки и връзки. Ще видите някого в същинската му светлина и ще си извършите изводите. Ден на раздели, които може и да носят болежка, само че тя ще е оздравяваща и регенерираща. Сложете завършек на подправените връзки и на ограбващите партньорства, в които сте безконечния донор на средства и отбрани.

Източник: Монитор
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР