Овен Днес може да се сблъскате с нещо, което ще ви

...
Овен
Днес може да се сблъскате с нещо, което ще ви
Коментари Харесай

Хороскоп за днес – 10 януари

Овен

Днес може да се сблъскате с нещо, което ще ви докара до дива гняв и следствията може да са много строшени предмети, скъсани облекла и синки под очите. Така че по-добре прекарайте деня си по-далеч от чупливи предмети и още по-добре от хора.

Телец

Денят няма да ви се стори неприятен, в случай че не се страхувате от досадна работа. Ще би трябвало да сложите в ред някои неща, само че пък шансът няма да ви изневери. Можете да разчитате най-много на приятелите си.

Близнаци

Ден, в който действителността става фантазия и фантазиите действителност. Малко ще ви объркват нещата, които се случват, тъй като неведнъж ще са оттатък елементарната логичност. Просто ги приемете, приемете, че има неща, които са сложни за схващане.

Рак

На вас ви се желае и едното, и другото, и третото, че и повече. Обаче изхождайки от виталния опит на човечеството, би трябвало да знаете, че няма да получите всичко. Изберете предпочитано направление.

Лъв

Хубав ден да се издигнете над ежедневната рутина и да се преместите там, където удоволствието сменя болката. Осъзнайте какво тъкмо имате да усъвършенствате през днешния ден и въведете ред, който ще ви донесе вътрешно задоволство, през днешния ден. Утре към този момент може да сте на друго мнение.

Дева

На тестване е подложена способността Ви да се адаптирате към проблемите, които са на всички места към Вас. Просто пробвайте да сте справедливи и не се обиждайте за нелепости. А най-лесният метод да се справите с проблемите е, като решите, че не са проблеми и просто действате.

Везни

Ако се чувствате жертва на събитията, потърсете някой с кисело изражение на лицето и помислете дали желаете да изглеждате по същия метод. Само не се самосъжалявайте прекомерно, а и по кое време сте били жертва на събитията, тъкмо вие?

Скорпион

Добре ще се чувствате през днешния ден, нищо няма да може да ви тормози. Е, ще има някои изненадващи неща, само че те може единствено да ви забавляват, изключително в случай че ги преживеете дружно с приятелите си.

Стрелец

Проблемите, които имате май сами си ги създавате. Иска ви се нещата да са по-екстремни и създаващи мощни позитивни страсти, само че това не се отразява доста добре на нервната система. Опитайте да действате по-спокойно.

Козирог

Малко разсеяни ще сте през днешния ден, нека не сте възнамерявали нещо значимо. Ще ви нервират всякакви дреболии и неналичието на централизация у близките. Бъдете по-внимателни с храната и напитките – не прекалявайте.

Водолей

Днес ще сте много дейни и всички, които мързелуват ще ви нервират. Може да бъдете сюрпризирани от обясненията на тези, които ръчкате да работят, а те настойчиво ви отхвърлят.

Риби

Околните може много преждевременно да правят оценка държанието ви, тъй че не се ориентирайте по тях. Какво значение има за вас какво споделят другите, в случай, че сте уверени в правотата си.

хороскоп от astrohoroscope.info
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР