Днес рожден ден празнува един от емблематичните тв водещи и

...
Днес рожден ден празнува един от емблематичните тв водещи и
Коментари Харесай

Камен Воденичаров навърши 58 г.

Днес рожден ден чества един от емблематичните тв водещи и съосновател на хитовите продукции през 90-те години - " Ку-ку " и " Каналето ", научи Sofia24.bg. Камен Воденичаров е роден на 13 май 1966 година в София. Той е прочут като артист, артист и ефирен водещ. Дълги години той бе водещ на " Шоуто на Канала " в екип с Тончо Токмакчиев, а след рухването му от ефир се занимаваше с частни театрални планове.

През 1998 година поема управлението на музикалния канал ММ, който съществува до 2010 година Той е водещ на първи сезон на риалити шоуто " Сървайвър “. От месец октомври 2010 година до 2011 година е водещ на шоуто на Българска национална телевизия " В неделя с... “. От 2007 до 2018 година взе участие в предаването " Шоуто на Канала “, на което е сценарист и режисьор. От 6 ноември 2019 година е водещ на шоуто " Вечерта на Ку-Ку бенд “ по 7/8 ТВ, а от 7 ноември и на " Вечерта на... “ по същата телевизия.

Камен приключва куклено актьорстко майсторство в НАТФИЗ в класа на проф. Николина Георгиева. Участва в основаването на Независимите студентски сдружения и на Федерацията на самостоятелните студентски сдружения през 1989 и 1990 година Участва и в основаването на Студентска стратегия " Ку-Ку “ (1990) и телевизионното предаване " Каналето “ (1995) дружно с Тончо Токмакчиев и Слави Трифонов. През 1995 година той основава и " Kaмен Во. студио ", което е съпродуцент на " Каналето ".

Всички сме си припявали неговото парче " Не съм избягал ". Камен е и един от обичаните ни озвучители в българския дублаж на " Стюарт Литъл “ и " Стюарт Литъл 2 “, в които е гласът Стюарт Литъл, озвучен в оригинал от Майкъл Джей Фокс.

Баща му е известният Борис Воденичаров - музикант, композитор, водещ и един от създателите на редакция " национално творчество “ в Българска национална телевизия. Камен Воденичаров взе участие във кино лентата " Испанска муха “, а също по този начин е сценарист и режисьор на " 105 минути София “.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР