Има ли проблеми с алкохола Ерген №1 на България Александър

...
Има ли проблеми с алкохола Ерген №1 на България Александър
Коментари Харесай

Ергенът бил пиян на кирка на повечето срещи

Има ли проблеми с алкохола Ерген №1 на България Александър Младенов? Този въпрос гърми в интернет форумите, след появилите се упорити клюки, че Алек постоянно злоупотребява със спиртните питиета.

Хора от обкръжението на другояче сериозния предприемач разкриват, че нерядко протяга ръка към чашката. Зрители също доловиха сходно държание, като нееднократно по време на синхроните хващаха Алек да фъфли и преплита езика.

От продукцията даже се налoжи да му поставят надписи, с цел да се разбере какво приказва.

Нещо повече – по време на срещата му с Валерия, когато двамата се отдадоха на интимни пристрастености, източници от екипа на предаването настояват, че Ергена е бил пийнал на кирка.

Затова и си разрешил прословутото „ навлизане “ пред камерите, до момента в който двамата бяха във водата. „ Още на плажа Алек стартира да залита и заваля думите и от екипа го посъветваха да се отрезви с нощно къпане. Никой обаче не предполагаше какво ще се случи във водата “, разкриват от кухнята на „ Ергенът “.

Негови близки пък признават, че постоянно се случва да дави проблемите си в алкохол, а в стресова среда като риалити шоуто сигурно виното е било най-хубавият му другар.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР